Napad na romanticku veceru?

57
28.12.14 23:57

Napad na romanticku veceru?

Ahojte maminky…chcela by som poprosit o radu..co uvarit na romanticku veceru? Nieco jednoduche? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
29.12.14 00:20

Tak jsem se těšila, jak si přeču rady a prd :( :mrgreen:
Já myslím, že romantická večeře může být cokoliv, třeba i špagety s kečupem, když se naladí hezká atmosféra :srdce: Jinak já posledně zabodovala, když jsem uvařila brambory a k tomu osmažila v tymiánu naložené kousky krkovičky z divočáka. Jinak mi dost chutná jakékoliv maso naložené v cibuli, hořčici a může být i česnek. Ale záleží na vaši chuti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
29.12.14 00:39

@monika312 A co ma rad Tvuj chlap, resp. ty? My jsme oba masovi, takze u nas jasne vede nejaka flakota. Jako svatecni jidlo delame obvykle biftek ze svickove s am. bramborem a peprovou omackou, nedavno jsme meli kachni prsa se svestkovou omackou a take byla vyborna. Nebo me jeste napady tatarak, to je basta. A nic narocneho to neni. Maso naskrabes do pul hodiny, udelas topinky a namichate si kazdy sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.12.14 08:31

Co mate radi, to si udelejte ;)
Treba spagety, pizzu ;) Musi byt hlavne spravna atmosfera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.12.14 08:35

@katty89 Tatarák na romantickou večeři, to fakt nevím :mrgreen:. Jinak ale tatarák taky miluju.

Mně přijde jako dobrý nápad biftek, ale musíš mít dobré maso.

Příp. co je dobré a jednoduché, tak losos - chlazený. Stačí upéct v troubě, olivový olej, sůl, pepř.
Udělat k tomu zeleninový salát a brambory.
Jako dezert horkou lásku ;) - vanilková zmrzlina s ohřátými malinami a šlehačkou.

• Citovat
  • Upravit
966
29.12.14 09:06

U nás je to většinou chlap, kdo mě překvapí romantickou večeří a to pak udělá nějaký steak, on ví, že jsem na maso, takže u nás je to určitě pořádná flákota a k tomu zelenina a opečené brambory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.12.14 10:37

Losos je dobrý nápad - ještě je fajn k němu dát petrželku nasekanou a smíchanou se solí a citronovou šťávu - to má pak úplně jiný rozměr. Ryby obecně miluji, jsou jednoduché.

Nebo hezké je koupit tortily, my děláme kuřecí maso s kořením fajitas na to určeným. Pozor, nedat moc, je hodně slané + ledový salát, rajčata, cibuli - co kdo má rád - třeba i sterilovanou kukuřici a zakysanou smetanu. To je také celkem romantické. Přísady se dají na mističky a každý si plní tortilu podle svého. Nebo udělat burritos zapečené v troubě. ;)

Jinak já ráda dělám i špízy, sice to déle trvá, ale jen se krájí a navléká, já jen solím a peču v troubě. Nedá se na tom nic zkazit a je to efektní.

Steak je určitě super, ale na to bych si netroufla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí