Nepotvrzené těhotenství

16.10.17 09:37

Nepotvrzené těhotenství

Dobrý den,
Mám dotaz, jestli to někdo měl podobně jako třeba já.
S partnerem máme 1 dítě a snažíme se o druhé. V červnu jsem vysadila antikoncepci. Dnes je to 17 dní co mám zpožděnou MS. Test byl dva dny velmi slabě pozitivní, až skoro neviditelná čárka, ale od té doby jsou testy spíše negativní. Byla jsem u lékaře, ale nic na ultrazvuku neviděl, tudíž mě poslal na krev. Výsledky ještě nemám. Celé ty dva týdny mě pobolívá podbřišek (mimoděložní těhotenství prý vyloučil) a teď mám poslední 3 dny citlivé i bradavky.
Při první těhotenství jsem měla pozitivní test až když jsem byla tak ve 3-4 týdnu těhotenství.
Myslíte, že můžu být krátce těhotná a proto na testu není ještě vidět druhá čárka? :think:
Protože jinak nechápu, proč mám takové zpoždění. Stres nemám, nemocná také nejsem.

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
16.10.17 09:46

Vzhledem k tomu, že v době styku, z kterého dítě vznikne, jsi vlastně už v druhém týdnu těhotenství, a druhý den začínáš třetí týden, není nic výjimečného mít pozitivní test „až“ ve čtvrtém-pátém týdnu těhotenství. Nicméně po 17 dnech zpoždění bys už pozitivní test mít měla, a tebou popisovaný průběh nasvědčuje spíš tomu, že tam něco bylo, ale neuchytilo se. MS může mít spoždění, ale přijde. Uvidíš ještě, co ti řekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
16.10.17 09:50

@Barbora343 tak dnes by jste byla už v nějakém 7. nebo 8.tt když je to už 17 dní od poslední MS? To by už asi něco melo bylo vidět? Ale já takovou zkušenost nemám, test jsem měla pozitivní, jen kamarádka mi říkala, že obě dcery ji test neukázal, ale až výsledky z krve… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 10:38

@Veerr je možné, že jsem otěhotněla třeba těsně před MS. Coz bych byla nějak ve 2-3 týdnu. Lékař si také není jistý, proto jsem šla na tu krev. No uvidím, když nic, tak třeba příště ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 10:41

@Maja Z no také mě to už napadlo, že se to asi nepovedlo. Jediné co říkal lékař, že na ultrazvuku vidí nějaký hlen, což může být prý součástí začátku těhotenství nebo také ne. Uvidím zítra odpoledne, jak to dopadne. A když nic, tak třeba někdy příště ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
16.10.17 11:03

@Barbora343 no ale jak píše Maja Z, tak v den oplodnění jsi už 2.tt těhotenství, takže i tak už bys teď byla tak 5.tt ne? Nevim no, uvidíš, ale přijde mi, že kdyby to teď měl ukázat, už by to ukázal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.10.17 12:07

@Barbora343 vůbec bych netestovala a čekala na krev… :srdce: zbytečně budeš plašit…jinak já v 5 tt neměla na utz nic ani tečku až za další týden bublinka..měla jsem posunutou ovulaci a testy mi vyšli taky později..takže klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 12:55

@Andy27 děkuji. Zítra uz budu chytřejší ☺️moc bychom si to přáli, ovšem musím bohužel připustit i možnost, že těhotná nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí