Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno všem, jsem tu nová a přečetla jsem spoustu diskusí na podobné téma, chci se zeptat zda je tu mezi vámi někdo kdo měl ducha na testu až 13. den po vynechání ms? Testovala jsem vždy dr. Maxem ale dnes jsem testovala tt pepino… BT se mi, drží nahoře… kromě jednoho max dvou dnů nižších hodnot. Vždy jsem mívala před ocekavanou ms PMS. Tentokrát nic… jen zvýšená citlivost bradavek.. ale jinak je mi dobře.
Měla jste to některá taky tak a byla těhotná? Děkuji za odpovědi ????
@Eendy Já zkušenost nemám, ale moje kamrádka ano…dokonce ji do 3 měsíce těhotenství gynekoložka tvrdila, že těhotná není, HCG měla nízké a teď má doma 2 letou zdravou holčičku.
Přikládám foto… cyklus mám obvykle 33. dní a teď uz jsem 46. A nic… ještě dva dny zpět byl test negativní. ![]()
@Tichošlápek ovulaci mám přibližně 17-19 den cyklu… o mimco se nijak zvlášť nesnažíme, ale kdyby bylo budeme rádi:lol:
@Eendy neco tam je. Uvidíš jestli bude sílit koupila bych klasické papírové testy, je to lepe vidět. Držím palce
@Tichošlápek chtěla jsem koupit maxe, ale byly vyprodané ????.. tak jsem byla pak jen v drogerii. Musím se stejně objednat k Dr. Je to dlouho co nepřišla MS ![]()