Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Myslim ze by drive nebo pozdeji toto tema nekdo zalozil. Budu rada za jakykoliv poznatek a radu a info. Zaujalo me to. Mozna jsem na to mela hned zajid a ne se nervovat screeningem…
Vim ze to stoji prachy ale neutratime nekdy fakt za kraviny ![]()
Stojí to fakt nekřesťanské prachy, kvůli tomu bych na to nešla
@Doe_Jane píše:
Stojí to fakt nekřesťanské prachy, kvůli tomu bych na to nešla
Je pravda ze za par let to bude hradit pojistovna ale to uz je knicemu
@STEVIANKA Já to měla na pojišťovnu už 2×, ale je tedy pravda, že jsem měla štěstí a asi jsem Gennetu pasovala do nějaké studie.
@Michelle_M píše:
@STEVIANKA Já to měla na pojišťovnu už 2×, ale je tedy pravda, že jsem měla štěstí a asi jsem Gennetu pasovala do nějaké studie.
To tedy ![]()
Jestli je to to co si myslim, tak ja na tech testech byla. Neziju v CR, tady mi to komplet hradila pojistovna. Vyloucili kompletne vsechny chromozomalni abnormality (videla jsem seznam toho, co to zahrnuje a seznam byl opravdu hodne dlouhy), rekli mi pohlavi a to vse udelano uz v 10.tydnu po odebrani trochy krve…cili za mne uzasna vec! Je mi 42, takze jsem byla nervozni, aby vse bylo ok…
@Lenka_Hal píše:
Jestli je to to co si myslim, tak ja na tech testech byla. Neziju v CR, tady mi to komplet hradila pojistovna. Vyloucili kompletne vsechny chromozomalni abnormality (videla jsem seznam toho, co to zahrnuje a seznam byl opravdu hodne dlouhy), rekli mi pohlavi a to vse udelano uz v 10.tydnu po odebrani trochy krve…cili za mne uzasna vec! Je mi 42, takze jsem byla nervozni, aby vse bylo ok…
Dekuju. Je to 12500kc nebo 14500kc na vsechno… je mi 39
Vcera jsem dopadla takto…
Ahoj holky ![]()
nemáte někdo nějakou čerstvější zkušenost s tímto testem? Zjistí ten nejdražší typ třeba i rozštěpové vady nebo třeba svalovou atrofii?
Vyšel vám test reálně nebo se někomu stalo, že vyšel dobře a miminko stejně mělo nějakou z testovaných vad?