Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím dámy chtěla jsem se zeptat když sem si dělala test asi 3 dny před očekávanou ms a vyšel mi pozitivní test viz foto a čárka je velice vidět je možný že už jsem déle a nebo že by dvojčátka? Všichni mne totiž straší ????????????
No jasne, dva prouzky dvojcata, tri prouzky trojcata atd atd ![]()
@Anonymka110 může být a nemusí. Je možné, že jsi měla ovulaci dříve než je standardní doba (uprostřed cyklu), proto ji máš silnější. No, každopádně dej vědět, jak to dopadlo
![]()
Taky jsem mela hooodne silnou druhou carku. Dvojcata z toho byla, jen jedno bohuzel zaniklo.
Měla jsem ještě možná silnější, hCG hodně vysoký, ale je z toho jen jedno dítko, prostě jsem měla ovulku dřív - možná je to i tvůj případ ![]()
Hodnota HCG je u dvojcat pry vyrazne vyssi, takze to podle me mozne je, ac pro to muze byt i jine vysvetleni (drivejsi ovulace atd.).
@Nymphetamine píše:
No jasne, dva prouzky dvojcata, tri prouzky trojcata atd atd
Děkuji za odpověď ale zase jako blbec si nepřipadam.????
Za mě to vliv nemá. Měla jsem pozitivní testy před MS a dvojčata z toho nebyla. Jako na potvoru jsme u dvojčecího těhotenství testovala až po a byl to úplně normální pozitivní test. Ale upřímně, nikdy jsem o dvojčatech při testech takto neuvažovala. Za mě to nemusí znamenat vůbec nic ![]()
Ne, test ti řekne jenom, jestli těhotná jsi nebo ne, nikoliv jak dlouho nebo kolik jich tam je.
Ja mela tak silnou carku az asi 14 dni po vynechani MS a tehotenstvi prosperujici. Je to ale individualni.
@Nymphetamine myslím že zakladatelka není tak hloupá, spíš že to může ukazovat vysoké HCG, což u dvojčat je možné.
@Anonymka110 píše:
Děkuji za odpověď ale zase jako blbec si nepřipadam.????
Normalni logicky dotaz.
Jinak moc díky holky..ptám se proto ze i dvojčata jsou z přítelovi strany… tak si vseci dělají srandu…no uvidíme za 14 dní jdu na gyndu
Příspěvek upraven 08.10.17 v 21:07
@elot píše:
@Nymphetamine myslím že zakladatelka není tak hloupá, spíš že to může ukazovat vysoké HCG, což u dvojčat je možné.
a nebo dřívější ovulace ![]()