Nepravidelná menstruace u mladé dívky

Anonymní
8.1.23 12:48

Nepravidelná menstruace u mladé dívky

Ahoj,
Chci se zeptat, mám nepravidelnou menstruaci. Je mi 16, za pár měsíců 17 let. Menstruaci mám od 12/13 let. Nějakou dobu jsem to neřešila a před pár měsíci jsem si stáhla aplikaci abych věděla kdy cca mám očekávat menstruaci. Ale díky tomu jsem zjistila že ji mám přibližně každých 26-33 dní. Tento měsíc je to už 35dnů a stále nic..
Je to velký problém? Někde jsem četla, že trvá než se to ustálí a ještě to nemá smysl moc řešit. Ale nejsem si jistá tak se radši chci zeptat ještě vás. Na gyndě jsem nebyla a upřímně se mi tam vůbec nechce, styk jsem taky neměla nikdy, takže těhotná být nemohu. Tak co teď? Nechat to jen tak a nebo to zažít nějak řešit?..
Předem děkuju ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
8.1.23 12:58

Jaký máš typ postavy a jak moc sportuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
8.1.23 12:59

Není to problém, je to celkem normalni, já mám větší výkyvy i jako dospěla už po dětech :nevim: každému to holt nechodi jak hodinky a ty apky jsou holt spis pro ty, které to mají pravidelně. Na gyndu si pak stejně zajdi, prevenci bych nepodcenovala, ale tohle problém není, navíc v tvém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
8.1.23 13:04

Mám ji nepravidelnou do dneška (27) a dítě mám bezproblemu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.1.23 14:44

Menstruaci jsem taky nikdy neměla pravidelnou, problém v tom žádný nebyl, postupně jsem se ve svém cyklu začala orientovat a věděla jsem cca na +-1den (tělo vysílá určité známky, podle kterých se lze orientovat), kdy krvácení dorazí, i když podle samotného (menstruačního) kalendaře jsem se orientovat nemohla nikdy. Menstruace se mi více zpravidelnila někdy po 30.ce, kdy i z víc jak 10tidenního rozptylu, se stal třeba max. 5ti denní, ale ve věku 16ti -17ti let jsem měla třeba i několikaměsíční výpadky (sexuálně jsem nežila) a po krapet větším výpadku to vždy stálo za to (nepříjemné bolesti), ale to se urovnalo a menstruaci jsem pak i o dost lépe snášela, stala se bezbolestnou. Takže já bych to nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monicka1990s
10.1.23 11:35

Mě se to ustálilo až po druhém porodu, jinak mi to chodilo, každej měsíc jinak, 30,35,40 dnech, jak si chtělo. :roll: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa