Nepravidelné kontrakce od soboty. Máme jet do porodnice?

Anonymní
23.6.25 17:18

Nepravidelné kontrakce - od soboty

Ahoj holky!

Konečně už přichází můj čas, jsem v termínu, tohle téma je asi pro někoho už otravné, ale chtěla bych slyšet nějaké nové zkušenosti a názory.

Předevčírem jsem začala špinit a rychle na to jsem ztratila zátku a začaly mi takové nepříjemnější bolesti, ale nic šílené. Jela jsem na pohotovost, byla jsem trošičku otevřená, špinění mám (doteď) kvůli čípku, placenta atd v pořádku. Od té soboty zažívám bolesti co jsem doteď nikdy v životě necítila, fakt se musím kolikrát hryznout do ruky a snažit se to tu minutku přežít, včera to ještě šlo, ale je cítit jak se to rozjíždí a dneska to už je docela makačka, rozhodně silnější než včera. Aktuálně to už bolí spíš víc dole, jenže bolesti jsou šíleně nepravidelné a mění se i podle polohy a podobně. Nepravidelnost je opravdu taková, že to mám jednou za půl hodinky, pak se to postupně zkrátí na 10 minut, pak zase na půl hodinky. Všechno si zapisuju, nemůžu kvůli tomu tyhle dva dny už ani spát. Nejhorší jsou právě v leže.

Co myslíte? Hrozně se bojím dojet do nemocnice zbytečně.. prvorodička, nechci je tam ani obtěžovat nějakými problémy, co by mohly být běžné a normální, chci dojet vážně až k porodu.

Měla jste to některá stejně? Je něco, co byste mi poradily?
Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12915
23.6.25 17:28

Teplou vanu sis dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.6.25 17:58

Začni postupně s teplou sprchou, prodýchávej a mě pomáhal míč a pohupování na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
23.6.25 18:08

Nejspíš poslíčci. Zkus vanu nebo sprchu když máš bolesti. Ale pokud to přejde a dokážeš třeba i usnout i na pár hodin tak to porod není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
23.6.25 21:21

Určitě nevadí, když pojedeš do porodnice zbytečně :hug:. Od toho tam je.
Nicméně je to hodně variabilní, někdo má hodně bolestivé poslíčky několik dní, u někoho bolesti znamenají už začátek porodu.
Zkus si dát teplou vanu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky