Nepřijali mě do Amazonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
24.9.23 20:14

Nepřijali mě do Amazonu

Dobrý den, měla jsem jít na lékařskou prohlídku od Amazonu, a den před tím mi přišla smska "Dobry den, je nam lito, ale na zaklade vyhodnoceni Vami zaslanych informaci momentalne nesplnujete pozadavky pro nastup do Amazonu. Timto pro vas naborovy proces konci. Dekujeme za Vas zajem o praci v Amazonu. Pro vice informaci volejte 800 856 856. Randstad.
Stalo se to někomu?.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35730
24.9.23 20:17

Tak oni nepřijímá každého :nevim: co se ti na tom nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.9.23 20:20

Tak třeba že jsem bez problémů a nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.9.23 20:21
@NikcaNiky píše:
Dobrý den, měla jsem jít na lékařskou prohlídku od Amazonu, a den před tím mi přišla smska "Dobry den, je nam lito, ale na zaklade vyhodnoceni Vami zaslanych informaci momentalne nesplnujete pozadavky pro nastup do Amazonu. Timto pro vas naborovy proces konci. Dekujeme za Vas zajem o praci v Amazonu. Pro vice informaci volejte 800 856 856. Randstad.
Stalo se to někomu?.
Děkuji

Možná máš vyšší vzdělání než požadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
24.9.23 20:41

Amazon s tebou zatím neměl nic společného.
Hlásíš se pod agenturou Randstad, která lidi zaměstnává na ploše firmy Amazon, takže zaměstnavatel je agentura.

Dobrý bylo napsat na jakou pozici to bylo. Jestli nějakou dělnickou tak je to divné, tam berou každého. Pokud něco odbornějšího tak možná nemáš správné vzdělání apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.9.23 20:42

@EvaEpic Dělnická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
24.9.23 22:07

@NikcaNiky a ty už jsi od nich předtím dostala pracovní nabídku? a proto jsi měla jít na lékařskou prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
24.9.23 22:15

Dva zaměstnanci od nás dali výpověď, že měly jít do Amazonu, jednomu se neozvali a druhou paní měly kontaktoktovat a ticho po pěšině.. prý je tam hrozný přístup ze strany vedení. Tak nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15747
24.9.23 22:18
@NikcaNiky píše:
Tak třeba že jsem bez problémů a nevidím důvod.

Tak asi úplně nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 22:23

Já s nimi měla mít pohovor online. V domluvenou dobu jsem se jim neozvala, měla jsem další pohovor osobně a na tento jsem zapomněla.
Přesto mi Randstat psala s nabídkou na další pohovor (já bych se na člověka, který zazdil pohovor, vykašlala.. oni ne).
Až když jsem jim napsala, že to mám k nim daleko i přes svozovou dopravu, tak přestali, ale napsali mi, že když si to rozmyslím, tak ať se ozvu, že jejich zájem trvá.

No očividně přístup mají ke každému jiný

• Citovat
  • Upravit
15108
25.9.23 05:45
@Anonymní píše:
Já s nimi měla mít pohovor online. V domluvenou dobu jsem se jim neozvala, měla jsem další pohovor osobně a na tento jsem zapomněla.
Přesto mi Randstat psala s nabídkou na další pohovor (já bych se na člověka, který zazdil pohovor, vykašlala.. oni ne).
Až když jsem jim napsala, že to mám k nim daleko i přes svozovou dopravu, tak přestali, ale napsali mi, že když si to rozmyslím, tak ať se ozvu, že jejich zájem trvá.No očividně přístup mají ke každému jiný

Děláš si srandu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15747
25.9.23 07:36
@karkarka píše:
Děláš si srandu??

Mno a tohle má volební právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit