Neprůsvitné bílé tričko. Existuje?

316
26.10.22 13:25

Neprůsvitné bílé tričko. Existuje?

Ahoj, prosím o radu. Sháním kvalitní bílé basic tričko, neprůsvitné, bez křivých švů, vytahaných nitek, hezky padnoucí.

Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa :zed: Dál jsem objednávala Cityzen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.

Dal by mi někdo, prosím, tip kde koupit?

Příspěvek upraven 26.10.22 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
26.10.22 13:57
Bez
@Mína91 píše:
Ahoj, prosím o radu. Sháním kvalitní bílé basic tričko, neprůsvitné, bez křivých švů, vytahaných nitek, hezky padnoucí.

Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa :zed: Dál jsem objednávala Citizen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.

Bezpotisku.cz nebo v CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
26.10.22 13:59

Mě vyhovovaly bílá trička od Lambeste. Kupovala jsem si je před lety, ale slouží do teď. U nás je mívali v pracovních oděvech a galanterii. Dají se pořídit i na netu, ale asi by bylo lepší si je obhlídnout a vyzkoušet v kamenném obchodě. Tehdy bylo lepší si koupit o velikost větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.10.22 14:06

@Russet Díky :srdce: A z toho CA švy v pohodě? Nežmolkuje po čase?

@smečka.blech Díky :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.10.22 14:06

Takko je průhledné?
Já je mám, pro ně jsou ok, ale nevím, jak moc má být neprůhledné neprůhledným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.10.22 14:09
@Mína91 píše:
@Russet Díky :srdce: A z toho CA švy v pohodě? Nežmolkuje po čase?@smečka.blech Díky :srdce: :palec:

Nosím je hlavně v létě a mám je více let. Ale mám vyzkoušeno klasické CA, ne Clockhouse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
26.10.22 14:12

Doporučuji Gant nebo základní trika od Tommy Hilfiger - nevím, jestli ho chceš čistě bílé, ale dají se sehnat s nepatrnými znaky, které nejsou skoro vidět. Pokud tě odradí cena, tak za ty prachy to vydrží, já se jich vždy zbavuju jen když si je něčím pokydám a zničím, holt bílá no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
26.10.22 15:12
@Mína91 píše:

Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa :zed: Dál jsem objednávala Citizen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.

V sekáči. Tam je kvalita bavlněných věcí o level výš. K nám se vozí gramážově ošizená bavlna, tenoučké příze a nejen, že je to průhledné, ale po pár vypráních se ve tkanině dělají dírky. Bavlna pro východní trhy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.10.22 15:30

Me vyhovujou basic trika z F&F, beru ted hlavne s dlouhym rukavem, ty jsou skvely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
26.10.22 15:34

Gant. Maj i ciste bile, s nepatrnym, vysitym bilym logem. Kvalitni, silna bavlna, kvalitni usiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
26.10.22 16:23

No asi si budeš muset připlatit a hlavně zpočátku zkoušet, neobjednavat. Až najdeš něco, co to sedí, pak si to objednej, jinak je to vždycky trochu loterie. Zkus nějaké konvenční dražší značky, třeba zrovna ten Gant, jak psaly holky. Ještě mě napadl třeba Esprit, to bude levnější. Možná česky Litex? Nebo Lelosi? Ti mají neprůhledné leginy, tak třeba by i jejich trika byla neprůhledna? :nevim: Nebo se vydej do nejakeho většího obchodaku a koukej, co mají tam. Pozkousis v prodejně a kdyby ti to typove nevyhovovalo, ale ostatními parametry ano, pak koukni na jejich e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
26.10.22 16:45

A nenosis pod to bilou podprsenku? Pod bile tricko se nosi telova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
26.10.22 21:44

Lambeste teda neni nepruhledne.
Mame v praci bílá canis a ty jsou lepsi nez lambeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
26.10.22 21:52

C&A, Marks&Spencer nebo F&F. A jak tady někdo psal, tělové prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.10.22 22:50

@Tarena Ne, samozřejmě tělovou. Není to problém podprsenky, jak už jsem psala, ono prosvítá i logo a prací symboly na zádech. Je mi vidět i pupík :zed: Cityzen tričko za 890 Kč.

Jinak díky všem za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková