Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, prosím o radu. Sháním kvalitní bílé basic tričko, neprůsvitné, bez křivých švů, vytahaných nitek, hezky padnoucí.
Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa
Dál jsem objednávala Cityzen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.
Dal by mi někdo, prosím, tip kde koupit?
Příspěvek upraven 26.10.22 v 22:52
@Mína91 píše:
Ahoj, prosím o radu. Sháním kvalitní bílé basic tričko, neprůsvitné, bez křivých švů, vytahaných nitek, hezky padnoucí.Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa
Dal by mi někdo, prosím, tip kde koupit?Dál jsem objednávala Citizen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.
Bezpotisku.cz nebo v CA.
Mě vyhovovaly bílá trička od Lambeste. Kupovala jsem si je před lety, ale slouží do teď. U nás je mívali v pracovních oděvech a galanterii. Dají se pořídit i na netu, ale asi by bylo lepší si je obhlídnout a vyzkoušet v kamenném obchodě. Tehdy bylo lepší si koupit o velikost větší.
@Russet Díky
A z toho CA švy v pohodě? Nežmolkuje po čase?
@smečka.blech Díky
![]()
Takko je průhledné?
Já je mám, pro ně jsou ok, ale nevím, jak moc má být neprůhledné neprůhledným.
@Mína91 píše:
@Russet DíkyA z toho CA švy v pohodě? Nežmolkuje po čase?@smečka.blech Díky
![]()
Nosím je hlavně v létě a mám je více let. Ale mám vyzkoušeno klasické CA, ne Clockhouse
Doporučuji Gant nebo základní trika od Tommy Hilfiger - nevím, jestli ho chceš čistě bílé, ale dají se sehnat s nepatrnými znaky, které nejsou skoro vidět. Pokud tě odradí cena, tak za ty prachy to vydrží, já se jich vždy zbavuju jen když si je něčím pokydám a zničím, holt bílá no ![]()
@Mína91 píše:
Ahoj, prosím o radu. Sháním kvalitní bílé basic tričko, neprůsvitné, bez křivých švů, vytahaných nitek, hezky padnoucí.Objednávala jsem z padnetito.cz, katastrofa
Dal by mi někdo, prosím, tip kde koupit?Dál jsem objednávala Citizen, tričko padne, ale průsvitné, že bych v tom nikam nešla, jako kdybych měla na sobě jen podprsenku. Prosvítá i logo s pracími symboly, hrůza.
V sekáči. Tam je kvalita bavlněných věcí o level výš. K nám se vozí gramážově ošizená bavlna, tenoučké příze a nejen, že je to průhledné, ale po pár vypráních se ve tkanině dělají dírky. Bavlna pro východní trhy ![]()
Me vyhovujou basic trika z F&F, beru ted hlavne s dlouhym rukavem, ty jsou skvely.
Gant. Maj i ciste bile, s nepatrnym, vysitym bilym logem. Kvalitni, silna bavlna, kvalitni usiti.
No asi si budeš muset připlatit a hlavně zpočátku zkoušet, neobjednavat. Až najdeš něco, co to sedí, pak si to objednej, jinak je to vždycky trochu loterie. Zkus nějaké konvenční dražší značky, třeba zrovna ten Gant, jak psaly holky. Ještě mě napadl třeba Esprit, to bude levnější. Možná česky Litex? Nebo Lelosi? Ti mají neprůhledné leginy, tak třeba by i jejich trika byla neprůhledna?
Nebo se vydej do nejakeho většího obchodaku a koukej, co mají tam. Pozkousis v prodejně a kdyby ti to typove nevyhovovalo, ale ostatními parametry ano, pak koukni na jejich e-shop.
A nenosis pod to bilou podprsenku? Pod bile tricko se nosi telova.
Lambeste teda neni nepruhledne.
Mame v praci bílá canis a ty jsou lepsi nez lambeste
C&A, Marks&Spencer nebo F&F. A jak tady někdo psal, tělové prádlo.
@Tarena Ne, samozřejmě tělovou. Není to problém podprsenky, jak už jsem psala, ono prosvítá i logo a prací symboly na zádech. Je mi vidět i pupík
Cityzen tričko za 890 Kč.
Jinak díky všem za rady ![]()