Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Šla bych k doktorovi. Nebo aspoň zavolej na gyndu a poraď se se sestřičkou.
@Lil Kitkatt píše: Šla bych k doktorovi. Nebo aspoň zavolej na gyndu a poraď se se sestřičkou.
Není potřeba.
Tahle jedna tableta funguje tak, že se rozpouští několik dní. Látka clotrimazol může vyvolávat menstruaci. A s menstruaci většinou odejdou i kvasinky. Takže se nemusíš zakladatelko ničeho obavat. ![]()
Jen by to chtělo číst pribalove letaky.
Ahoj, mám dotaz na vaše zkušenosti s Canesten tabletou a krémem. Už delší dobu řeším svědění intimních partií, dříve mi na to zabral vždy clotrimazol tabletky, ale tentokrát jsem kromě svědění nepozorovala typický kvasinkový výtok, tak mi paní lékarnicí byl doporučen canesten combi pack (1 tableta a krém na vnější mazání). Tabletu jsem aplikovala v neděli večer a od té doby se mažu i krémem, ale nevím jestli má přípravek ideální účinek. Tableta ze mě ještě dnes (středa) vychází v takovém hrudkovitém stavu, ne uplně rozpuštěná, svědění úplně stoprocentně nepřešlo (svědí to hlavně po sprše), ale co mě zaráží ze všeho nejvíce je to, že dneska začla vycházet polorozpuštěná tableta ven i s malým množstvím krve. Krev je určitě čerstvá, má jasnou barvu, tak mě to docela vyděsilo. Menses to být nemůže, jsem cca v půlce cyklu. Co byste na mém místě dělaly vy? mám ještě vydržet s tím krémem? Nebo jít raději na gyndu? Zas uvnitř je to jistě celé „ušpiněné“ tou polorozpuštěnou tabletkou, tak nevím, co by mi na to doktorka řekla

Moc prosím o nějaké rady nebo zkušenosti