Bolest ledvin - co dělat?

Anonymní
6.3.24 08:53

Bolest ledvin - co dělat?

Krásnou středu. Holky milé, měla jsem před několika měsíce zánět ledvin a močáku a vyléčila jsem se komplet.
Jenže od včerejšího večera se mi ledviny zas začaly ozývat. Pobolívají a dnes okolo 4 mě to vzbudilo. Je to společně i s mírně bolestivým čůráním, nějaký žlutým výtokem a nevolností.
Jsem bohužel na výšce v jiném městě, praktika i urologa mám docela daleko, ale zase to nechci přecházet, aby se to nezhoršilo :cert:
K urologovi bych teoreticky dojet nějak akutně mohla, ale nevím nevím…aby se to neodbylo, že to nic není :oops: nebylo by to poprvé, co by mě takto poslali s něčím domů..
Co tedy dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
6.3.24 09:25

Na pohotovost, jestli mas bolesti ledvin, je ti nevolno, bolí curani, tak už to bude rozjetý zánět ledvin. Já to taky přecházela, neměla sem čas běžet k Dr a skoncila sem s úplně septickymi hodnotami a nesrazitelnymi horeckami na pohotovosti. Ono se ty záněty radi vracejí, když už to jednou prodelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.3.24 09:29

Jup @Kriss Tina ma pravdu. Měla jsem zánět ledvin shodou okolnosti jako ty - taky na VŠ, doktor daleko, na pohotovost jsem to nechtěla hrotit - no stejne jsem tam nakonec skončila a bylo mi priserne. Takže doporučuji nepodcenit a jít fakt hned na pohotovost - pripadne ke školnímu lékaři, měli byste mít lékaře, který přijme studenty, když je ouvej - na studijním ti daji kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 09:50

@Tichošlápek @Kriss Tina
Holky moc moc díky. Právě přes tu pohotovost bych to taky nechtěla hrotit, ale jestli je to fakt už nějak rozjeté, tak to nebudu lámat přes koleno a půjdu. Už mi začala i mírná zimnice, tak asi k večeru pojedu :( Školního lékaře myslím právě ani nemáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa