Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na pohotovost, jestli mas bolesti ledvin, je ti nevolno, bolí curani, tak už to bude rozjetý zánět ledvin. Já to taky přecházela, neměla sem čas běžet k Dr a skoncila sem s úplně septickymi hodnotami a nesrazitelnymi horeckami na pohotovosti. Ono se ty záněty radi vracejí, když už to jednou prodelas.
Jup @Kriss Tina ma pravdu. Měla jsem zánět ledvin shodou okolnosti jako ty - taky na VŠ, doktor daleko, na pohotovost jsem to nechtěla hrotit - no stejne jsem tam nakonec skončila a bylo mi priserne. Takže doporučuji nepodcenit a jít fakt hned na pohotovost - pripadne ke školnímu lékaři, měli byste mít lékaře, který přijme studenty, když je ouvej - na studijním ti daji kontakt.
@Tichošlápek @Kriss Tina
Holky moc moc díky. Právě přes tu pohotovost bych to taky nechtěla hrotit, ale jestli je to fakt už nějak rozjeté, tak to nebudu lámat přes koleno a půjdu. Už mi začala i mírná zimnice, tak asi k večeru pojedu
Školního lékaře myslím právě ani nemáme.
Krásnou středu. Holky milé, měla jsem před několika měsíce zánět ledvin a močáku a vyléčila jsem se komplet.
nebylo by to poprvé, co by mě takto poslali s něčím domů..
Jenže od včerejšího večera se mi ledviny zas začaly ozývat. Pobolívají a dnes okolo 4 mě to vzbudilo. Je to společně i s mírně bolestivým čůráním, nějaký žlutým výtokem a nevolností.
Jsem bohužel na výšce v jiném městě, praktika i urologa mám docela daleko, ale zase to nechci přecházet, aby se to nezhoršilo
K urologovi bych teoreticky dojet nějak akutně mohla, ale nevím nevím…aby se to neodbylo, že to nic není
Co tedy dělat?