Neschopenka a její ukončení

23
21.3.24 15:28

Neschopenka a její ukončení

Dobrý den, moc prosím o radu zda někdo neví.
V prosinci jsem omarodila, neschopenku mi vystavil cévař a během marodky má firma zanikla a má neschopenka stále trvá, cévaři jsem se zmínila že mám brnění a bolesti rukou, ten mě poslal na neurologii kde mi provedly vyšetření EMG a to vyšlo s nálezem na středně těžké onemocnění nervů a dr. přímo řekla že ty ruce jsou v háji a poslala mě k ortopedovi aby udělali vyšetření a odběry zda nemám revma, cévař mi řekl že už bude neschopenku muset ukončit protože toto onemocnění už není jeho obor a má otázka zní:zda si třeba obvodní může převzít neschopnost od cévaře aniž by se neschopenka ukončila, jde mi o to abych nemarodila a neměla nárok pobírat peníze v neschopnosti když už jsem nezaměstnaná. Snad jsem to napsala srozumitelně a pokud ne tak se moc omlouvám 😓 můj obvodní má dovolenou a proto se s ním nemůžu poradit
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11771
21.3.24 15:50

Nejen praktik může převzít neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
21.3.24 15:57

Ano, může to převzít i ten ortoped nebo u koho se teď budeš léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
21.3.24 16:06

Ano, může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.24 16:12

Strašně moc vám děkuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.24 22:31

Ahoj holky, včera jsem byla na operaci v nemocnici na gynekologii s Bartholiniho zlazou. Tam mi zrovna vystavili neschopenku na kontrolu mám jít za 2-3 týdny. Myslite, ze mužu tam nebo musím jít ke svému gynekologovi? Protože jsme se s přítelem přestěhovali a svého mám dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.24 22:32
@invence848 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat