Neschopenka a příspěvek na péči
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neschopenka a.prispevek na peci
Zdravim, potrebuji radu.
Jsem v pracovni neschopnosti a mam vychazky jen. odpoledne.
V unoru jsem. pozadala o prispevek na peci o babicku.
Pry to trva az pul roku nez se to vyridi.
Dopo mam malou, ve skolce.tak bych se. o babi mohla starat ale to nemam vychazky.
Otazka.zni kdyz na me prijde.dopo kontrola.a.ja budu u babicky mohu argumentovat prispevkem na peci nebo bych byla. v prusvihu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dakar13 to pochybuju
, pnp s neschopenkou nesouvisí. Optala bych se na úřadu ale neschopenka souvisí s prací a PnP je nezajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na PN musis dodrzovat vychazky, jednou jsi v prac neschopnosti a tecka. O babicku pokud s ni nebydlis tak pouze ve vychazkach. Kdybys nebyla na PN tak jsi v tu dobu v praci, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa81 a kdybych ukoncila pracovni neschopnost a. vzala si neplacene volno z ceho bych byla.ziva?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na.to aby byl. vyrizen prispevek na peci je ze zakona nejaka lhuta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dakar13 píše:
Na.to aby byl. vyrizen prispevek na peci je ze zakona nejaka lhuta?
neni, trvá to na vše mají dlouhé lhůty. my čekali 5m a prý pan posudkář to poosoudil velice rychle
jedině o vycházkách, jinak je to fakt risk
Tohle by pak zkoušel kde kdo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 no to je vyborny, to trva fakt hrozne dlouho.
Me napsaly ze to ma.uz posudkovy lekar. Ale jak dlouho to uz u sebe ma nebo bude mit tezko rict
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dakar13 posudkář na to má 60 dní
takže snad už se to hne. Ale zase pak vyplatí od podání žádosti, otázka kolik posudkář odklepne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellusa ano vim.ze.to jsou jeji penize. Takze jak to udelat? Vzit si neplacene volno? Jenze to zas budu bez prijmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dakar13 a kdybys nemela neschopenku, tak v dobe, kdy je dite ve skolce, bys byla stejne v praci, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No odebrat PN mi nemuzou jen.tak.ne? Tp bych musela neco porusit.
No tak koukam, ze.to budu muset vydrzet a az prijde rozhodnuti tak se pak nejak domluvit se zamestnavatelem.
A jak to pak bude s mym prijmem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellusa to vsechno chapu.
No az bude babicce priznan prispevek na peci, tak budu moci ukoncit. neschopenku ne? A vyridit.si v praci neplacene. volno.
Ale. pokud to udelam, nebudu mit. prece. zadne. prijmy.
Snad jsem to napsala srozumitelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit