Lze neschopenku ukončit před kontrolou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne, ale dá se ukončit po telefonu. Je to na domluvě s lékařem. V úterý se dohodnete co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na kontrole včera a předběžně jsme domluvení na ukončení příští čtvrtek. Stačí zavolat nebo poslat SMS, že se nic nezměnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano jde ukončit 3 dny dopředu. V úterý řekneš, že chceš ukončit čtvrtkem a není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 @TeeeT není pravda. dopředu ukončit lze. Vystavit ne, ale ukončit ano. Vystavit lze 3 dny zpětně, ukončit 3 dny dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o to, že v úterý mám kontrolu. PN mám samozřejmě elektronicky a papírovou formu mám u sebe. Je mi lépe, o dost, akorát ze ve středu tam mám ještě odvoz babi k lékaři (stejně nebudu v práci), tak mě napadlo ukončit prostě na konci měsíce… A v pátek jít do práce. Proto se ptám. Celkem jsem doma od tohoto úterý.
Zkusím se v út optat. Děkuju
- Citovat
- Upravit
Úplně normálně. Taky jdu 1.11. Už teď jsem domluvená s Dr, ale ve středu tam ještě zavolám, že opravdu to chci ve čtvrtek ukončit.
Před časem jsem taky byla u Dr na kontrole v úterý a domluvili jsme se na ukončení ve středu, ve čtvrtek jsem šla do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 aha.. Díky za info. No moje doktorka chce abych vždy volala až v den ukončení. Měla s tím nějaký problém, ale to asi teda neznamená, že to nejde. Omlouvam se za mylnou informaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Mám dotaz jde Eneschopenka ukončit dopředu?? Například v úterý budu mít kontrolu, ale ukončení by ten den bylo ve čtvrtek??? Nevíte? Díky