Plat u policie ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plat u policie ČR
Dobrý den, prosím prosím, manžel by rád nastoupil k policii, je to jeho dětský sen a nyní došel do věku, kdy chce v zaměstnání změnu, zrovna u nás nabírají na dálniční policii, tak tam půjde na pohovor, ale myslíme si, že je to asi pasé z důvodu financí 🙈 🙈 je zde prosím někdo, váš manžel nebo vy, kdo jste nastoupili k policii a prozradili byste výši mzdy v první roce, druhém, třetím…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syn je u policie třetí rok a má 30 tis. čistého. Má teda zatím jen maturitu. Studuje dálkově vysokou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Zajímavé, můj syn taky 3 rok, taky matura, studuje dálkové vysokou a má 30 čistého 😳.
Když jsem četla váš příspěvek, tak jsem se úplně lekla, že jsem tady už něco psala a nevím o tom 🤣
- Citovat
- Upravit
@moje_hvězdička https://www.pracomat.cz/…-pomeru.html
K tomu rizikový příplatek a časem osobní příplatek (není pravidlem).
Pokud se nejedná o boční vstup, obvykle je nástupní třída 2. Po „škole“ se příslušník zařadí do třídy podle systemizace. Bez výběrového řízení to může být až 5. třída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepivaha píše: Více
No, tak to je dobrý
Tak, hlavně, že to kluky baví ![]()
- Citovat
- Upravit
Práce policie si vážím. Co mě však zneklidňuje, je fakt, že policisté absolutně rezignovali na kontrolu rychlosti, která je jednou z největších příčin nehod s tragickými následky. A pokud se cítí jako největší socky jako právníci, doktoři, hasiči a učitelé, mám pro ně prima tip. Dejte výpověď a začněte dělat sami na sebe. Berte to jako výzvu, která vám, pokud budete platní pro společnost, vynese příjem min.2× větší. Dále by si měl každý pracovník ve státním sektoru uvědomit, že struktuální deficit nás denně stojí cca 0,7 mld korun. A z tohoto deficitu nejvíce tyjí ti, které platí stát. Souhlasím s tím že až ekonomika poroste, polepší si všichni. Ekonomický růst však potřebuje energie a zdroje, ty se však tenčí a vysychají. Můj příspěvek jsem pojal jako pelmel názorů, které však do sebe navzájem zapadají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ja994 nezapadají ale smysl mají. Plat bude vždy odrazem kvality. Jeden poctivý do práce zapálený skupinu deseti mene aktivnich osob nevytrhne.
Ale dospělý, který živí rodinu, do teď se vypracoval na mzdu cca 45tis čistého nemůže jít pracovat za 24, ač by tu práci dělat chtěl. Nerespektují věk a zkušenosti, berou vás v začátku za dvacetileteho. Brigádně možná jo.
V tom případě by měli policisté zlepšit nábory mladých, ptž starší ročníky se policistou z finančního hlediska stávat nebudou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K policii, hasičům či vojákům jdou v absolutní většině ti, kteří chtějí využívat výhod státního zaměstnance. A všechna ta vyjádření o tom, jak chtějí pomáhat občanům, je jenom pofiderní kližé. Všem těm, kteří si stěžují na nízké platy, doporučuji jednoduchou radu. Podejte výpověď a začněte si vydělávat jako OSVČ. Když na to budete mít, vyděláte si o dosti více. A pokud ne, tak držte ústa a krok. Zdraví pan Fiala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ja994 píše: Více
aha
a ty mrtvoly a nemocné lidi z lesů a bytů bude tahat kdo? a zavírat vrahy a zloděje? a likvidovat nehody, havárie životního prostředí, požáry?
jsi normální?
tak si to v té uniformě zkus, ubožáku, než to začneš hodnotit. A jestli to měla být fialovská ironie, tak se ti velmi, ale velmi, nepovedla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moje_hvězdička píše: Více
najdi si tabulky, není nic snazšího
záleží, do jaké třídy a na jakou pozici nastoupí, první roky to na zbohatnutí fakt není, časem s vš už je to veselejší…
https://www.skutecnost.cz/…ta_1412.html#…, p%C5%99%C3%ADsp%C4%9Bvek%20%28od%2075%20000%20do%20150%20000%20K%C4%8D%29.
nejvíc se dozví tady
https://nabor.policie.gov.cz/
a klasicky vyhláška je zde
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2022-419
tu to máte v plné kráse a palbě
Ovšem pokud si manžel či synek neumí najít vyhlášku o penězích, kam chce jít, a ptá se maminka či manželka, tak to s ním vidím dost bledě ![]()
základ u pčr je práce s informaci, to mu prosím vzkaž… díky
PS : chystáš mu oděv a svačinky a jídlo, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Zase se nečerti, tys tu také kolikrát psala o absolventech zbytečných oborů na FF (a leckdy vydělávají lépe než ty), tak holt dostáváš vlastní medicínu.
Když se k policajtům dostane i vyučený řezník a horkotěžko tam dodělá nějakou pokoutní VŠ, elit tam zase tolik nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak někteří absolventi FF oborů jako jsou gender studia třeba, se uplatní na trhu díky podpoře Bruselu apod., nebudu jízlivá, vyučený řezník s maturitou, dodělající si Mgr. na Policejní akademii, je pro PČR 10000000× prospěšnější, než politolog-sociolog, to si piš, pokud se bavíme o okresní a krajské úrovni..
zde se paní ptá na plat, který si její miláček může dohledat jedním klikem na netu, ale zjevně je toho neschopen, a to nám sem teď chodí, takže se mé rozladě nediv
a asi ráda v září odejdu pracovat s mentálně či fyzicky omezenými, těším se…
ono to proti nováčkům u PČR zas takový rozdíl nebude ![]()
nedávno řekl jeden mladík ředitelce na dotaz, proč nemá zavázanou obuv, že mu mamka vždy kupovala boty na suchý zip
a jiná matka asi 23letého kolegy volala jeho šéfovi, že by ho potřebovala omluvit, že má teplotu ![]()
PS : se svým příjmem jsem opravdu velmi spokojena, absolutně nemůžeš tušit. Proti té tabulce je ještě rizikáč, ošatné, odměny, lázně, osobní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já znám sociology i politology, kteří mají vlastní (a velmi úspěšné) firmy a ještě se i angažují ve prospěch společnosti, např. zakladatelka Pod svícnem.
Takže bych sestoupila z toho samozvaného piedestalu a zařadila do repertoáru trochu pokory a méně sebestřednosti. Už ti to tu psali opakovaně mnozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princess.consuela na žádném piedestalu rozhodně nestojím, jsem řadový vyšetřovatel (ano, s určitými specializacemi),
vyšší pozice jsem opakovaně odmítla.. a opakovaně a velmi často a spoustu let zde smekám klobouček před mnoha profesemi, typicky kantoři, prodavači, hasiči, ale i dělníci u pásu (nejku jsem lidsky obdivovala, že to vůbec dávala) a klidně i tebou jmenovaní, pokud dělají smysluplnou práci, pak super
nevkládej mi do úst, co jsem nikdy neřekla. Děkuji.
PS :Co tě žere, holka? nějaký neúspěch, závist? ty rty a zuby holt nejsou tvoje, no, chápu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě? Prosím tě probuď se, co se tobě dá závidět? Dva rozvody, děti u exe a starej dědek doma?
Já jsem úspěšná, ale na rozdíl od tebe tu to tady každému nemusím tlačit do hlavy a chválit se.
A zuby a rty mám v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit