Nechci přijít na brigádu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
No blbý to je, snad ti ruka neupadne, když jim napíšeš, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbý to je, na to se snad ptát nemusíš. Proč si něco podepisovala, když si nevěděla do čeho jdeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jako fakt? Jsi dospělá žena, studentka vysoké školy a nemáš ani nejmenší slušnost tam dojít a říct že už nepřijdeš. ![]()
To k dospělosti patří postavit se i nepříjemným věcem čelem. ![]()
A po jednom dnu vzdát práci je taky masakr. Jeden den se ti někde nelíbí a už tam nepůjdu.
Chování malého dítěte. ![]()
Takže odpověď. Ano je to blbé, že tam už nepřijdeš. Je to neslušné. O administrativních věcech tu ani psát nebudu.
To je chování… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle to aspoň zkusit? Problémy se neřeší útěkem. Z jednoho dne nic nepoznáš, dej tomu čas, odejít pak můžeš vždycky, ale zdrhnout dřív než začít… I v práci, kde se mi opravdu hodně líbilo, byly dny, kdy tam bylo dusno, nepříjemně, někdo se choval blbě… to je vždy a všude. Pokud by to bylo denně, tak ok, ale z jednoho zkušebního dne opravdu nedělej závěry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslim si ze je to detinske, ja sama na sobe poznam kdy mi co sedne, nemsm problem byt v praci, mam za sebou 4 prace a vzdy jsem nesmirne spokojena ale k tehle mam urcity odpor, nevim proc, jestli to je tema lidma, prostrednim. Mam byt na prodejne, kde je 10 lidi, zmatky, mala mistnost a jeste tam daji me jako asistentku, necitila bych se dobre a poznala jsem lehce jak to tam tak funguje.
Jen prave s brigadami zkusenosti nemam, mam jednu a to je od byvale sefove, takze to je neco jineho..
Ale dam na Vas, napisu aspon SMS, osobne bych to nezvladla, nedokazu takhle mluvit pred tema 30 lidma co tam budou.
- Citovat
- Upravit
Dohodu jsem musela podepsat jeste pred tim, nez mi ukazou firmu, interni info, plat atd
- Citovat
- Upravit
Musela? To snad nemyslíš vážně. Nic jsi nevěděla, a musela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi to bylo receno. A ja bohuzel nejsem tolik znala v tehle vecech, abych vedela, ze jsem to „nemusela“ podepisovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem jednou nastoupila do práce, kde mi to od prvního dne nesedlo. Vydrzela jsem měsíc a půl. Ty lidi byli fakt divni. Navíc se během dvou týdnu najednou stěhovali přes půlku Prahy (jako me to vyhovovalo, ale neměli slusnost mi to vůbec dat vědět například na pohovoru nebo podpisu smlouvy). Ale vždy jsem měla slusnost to vyřešit osobně, v případě nedulezitych brigád telefonicky. Jenže taky mi bude 40 a naše generace je ještě zvykla na osobní kontakt a neselhava v základním slusnem chování. Zkus se to naučit. V životě budeš mít lepší status než ti, kteří to nechávají vyhnít aneb krásný ghosting jak se teď rika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, je to detinske. Děti resi problémy útěkem, dospělí je resi, i když to není příjemné.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den zítra už ze zdravotních důvů nepřijdu. KOnec. Stačí. Budou ti volat pokud nepřijdeš. ROzhodně je horší skončit a nedat nikomu nic vědět než alespoň napsat pitomou sms.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťarbík01 píše: Více
Taky by neškodila trocha empatie. Je to mladá holka na vysoké, co si k první práci hledá druhou, aby si mohla zaplatit i něco víc než školné. Tzn, že svou dceru na vysoké nepodporuje její rodina, kdo ví, jak to doma měla a jak moc ji na vstupu do dospělosti provázeli rodiče.
Ano, je to dětinské. Ale takhle ostře tepat do čerstvého dospělého, který se snaží sám uživit a do toho studovat, že se v něčem chová dětinsky, čili je dítě (děti se ale nestarají samy o sebe), je od dospělého pěkně hloupé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
vcera jsem sla na „první den“ brigády, hrozne blby pristup k novym nastupujicim, lidi ve firme neprijemni (az na chlapy ale ti jsou mili jenom protoze vidi nove maso), takze mi to vubec nesedlo, samozrejme je tam vic blbych duvodu ale nechci to zde vypisovat. zatim mam jednu brigadu ale ta mi vydela 5 tisic maximalne a to mi neproplati ani skolne na vysoke.
Moje otazka zni, bude hrozne blbe kdyz jsem vcera podepsala dohodu (to bylo jeste nez mi ukazali celou firmu, lidi atd.) a uz bych neprisla? Radeji bez ozvani, vim samozrejme ze je to strasne blbe ale at z toho nemam problemy..