Neškodlivá antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.24 16:06

Neškodlivá antikoncepce

Dobrý den, za chvíli mi je 15 a mamka mi řekla, že hned od 15 musím začít brát antikoncepci. Nehodlá se se mnou nijak bavit o tom, jestli to chci nebo ne. Takhle, já jí pro jistotu asi chci, ale hrozně se bojím, že se mi po ní zblázní tělo, a že třeba přiberu. Doporučili byste mi prosím nějakou, po které se nepřibírá a nějak moc mi neuškodí? (Můj momentálně největší strach je přibrat, ale z toho snad vyrostu😀)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
30.5.24 16:16

A ty máš přítele a hodláte sexuálně žít? V 15 bych žádnou hormonální antikoncepci nebrala a chránila se kondomem a spermicidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
30.5.24 16:29

Já bych nesla do hormonální, záleží jestli mas dost rozumu, aby sis trvala na kondomu třeba :nevim: nebo se porad s Dr, mohla by ti zavést telisko, pokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
30.5.24 17:18

Tvoje matka není normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.5.24 17:28
@medvidka píše: Více

Těžko soudit, neznáme okolnosti. Taky bych nechtěla aby dcera otěhotněla a já se pak musela starat o vnouče, protože bych chtěla, aby měla aspoň střední. Navíc některé slečny začínají dřív než v 15, pokud matka ví, že dcera chce sexuálně žít, a asi teda chce podle toho co píše, tak chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.5.24 17:29

Doporučuji antikoncepci ve formě kroužku, je dražší, ale zavádí se na 3 týdny a neškodí tím jatrum. Já měla Nuvaring.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.5.24 21:35

Nitrodelozni nehormonální telisko. To ale nevím jestli ti ho lékař tak mladé schválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:07
@medvidka píše: Více

Má mamka otěhotněla v 16, tudíž se strachuje, že se mi stane to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:07
@xxprincesscz píše: Více

Děkuju moc🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:09
@xxprincesscz píše: Více

Nechci, nemám to v plánu, ale nikdy nevíte, co se může přihodit. Já se taky v 16 stala omylem, takže chápu obavy. A i kdyby se to náhodou stalo(budu znít hnusně, ale každého názor), tak bych si to nenechala už jen kvůli tomu, že se chci soustředit na svou kariéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:11
@JancaS84 píše: Více

Nene, nemám a ani ve svém věku nechci, ale ochrana je ochrana, takže musím. A na kondomy není vždy 100% spoleh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.5.24 22:32

@1aurie když nikoho nemas, je to blbost. Hormony nejsou žádná sranda s pro každého se nehodí. Může to být spatne, bolet hlava, křeče v nohou, můžeš ztratit libido, atd. Nechtěla bych zažít první sex s antikoncepci. Chtěla bych ho přirozeně. Je to úplně jiny prožitek. Nemusíš mít s tím ani orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.5.24 22:37
@1aurie píše: Více

Jakoze by do tebe vstoupil duch svaty nebo jak hodlas otehotnet, kdyz neplanujes mit pohlavni styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
30.5.24 22:47
@Švédka87 píše: Více

Máš s ním zkušenosti? zdravotní komplikace a spolehlivost? prej se může posunout a nefunguje.. já bych nejradši sterilizaci, ale nevěřim, že je to dobrý pro tělo.. chci něco bez vedlejších účinků a nový děti už nepotřebuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:55
@Eowyn01 píše: Více

Ne, ale kdyby se styk náhodou stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...