Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@medvidka Doktorka mi doporučila udelat pauzu aspon 1 ms, ja jsem nevedela, ze bude takovy problem ho znovu zavést. Jinak bych ho chtela vymenit hned. Sla jsem tam s jinym problémem a hned mi ho vyndala, ze ho mam 7 let ![]()
Ted mam strach, ze to bude jako znovuzavedení a zas budu mit vsechny ty nepříjemnosti okolo
Vyndání i zavedení se dělalo v jeden den. navíc nově se dle mé gynekoložky prodloužila doba možného zavedení i Mireny na 10 let a Levosert na 7 let.
Dobre dekuji, ted mi nejde o to, ze mi to dr nevymenila.
Spíše o to, zda-li ma nekdo zkusenost se zavedením druhého těliska po delsi dobe a zda-li to bylo lepsi nez to prvni -myslim následky nebo stejne
Ahoj,
v březnu mi dr vyndala tělísko, měla jsem ho dlouho, chtěla jsem hned nové, ale prý se musí chvíli počkat. Tak jsem se chtěla objednat a musím čekat do září, že dříve mi cytologii neudělaji. Jsem docela naštvaná, protože mi tohle nikdo neřekl, problém nedělalo jen jsem ho měla dlouho. Takže bych si ho do září v klidu nechala a pak jen vyměnila, ale mě dr. nic o čekání půl roku neřekla
mam tedm strach, že to zavedení po půl roce bude stejný jako první, takže dlouhá ms, teď jí mam 3 dny, nonstop krvácení atd.
Prosím kdo s tím máte zkušenost, je to po delší pauze opravdu jako po prvním zavedení? Nebo je to již lepší?