Nesmyslné rušení nočního klidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.4.22 18:27

"Nesmyslné" rušení nočního

Dobrý den, je to již půl roku co jsme se nastěhovali do nového bytu. Během prvního měsíce to u na s vypadalo stylem, že jsme neřešili jakýkoliv hluk a měli jsme tu během týdne klidně 3× party. Sousedé si na nás nikdy nestěžovali, ale teď, co už minimálně 3 měsíce je u nás klid a dokonce se snažíme rámus z naší strany zmenšit co na minimum, stěžují si den co den. Opravdu jediná věc která se u nás během nočního klidu dělá je ta, že chodíme po bytě a semtam přijde někdo během 1h ranní z práce. Proto se chci zeptat, zda porušujeme nějak noční klid či nikoliv. Sousedé nám přijdou opravdu jako nemocní, podle mě není těžké si nechat pořídit prášky na spaní či špunty do uší. Z jejich strany mi to přijde už opravdu přes čáru a jediný co z toho máme tak je omezování naší „svobody“, když bych to tak blbě řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
22.4.22 18:32
@domca201869 píše:
Dobrý den, je to již půl roku co jsme se nastěhovali do nového bytu. Během prvního měsíce to u na s vypadalo stylem, že jsme neřešili jakýkoliv hluk a měli jsme tu během týdne klidně 3× party. Sousedé si na nás nikdy nestěžovali, ale teď, co už minimálně 3 měsíce je u nás klid a dokonce se snažíme rámus z naší strany zmenšit co na minimum, stěžují si den co den. Opravdu jediná věc která se u nás během nočního klidu dělá je ta, že chodíme po bytě a semtam přijde někdo během 1h ranní z práce. Proto se chci zeptat, zda porušujeme nějak noční klid či nikoliv. Sousedé nám přijdou opravdu jako nemocní, podle mě není těžké si nechat pořídit prášky na spaní či špunty do uší. Z jejich strany mi to přijde už opravdu přes čáru a jediný co z toho máme tak je omezování naší „svobody“, když bych to tak blbě řekla.

Jestli v noci místo chození dupete jako stádo slonů, tak se sousedům nedivím, že nadávají na hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
22.4.22 18:35

Měsíc je vám všechno jedno a pak se začnete snažit nechodit moc hlasitě? :)

Já taky často chodím po bytě ve tři v noci a kočky dělají rámus. Na oplátku toleruji řev dítěte v pět ráno, něco co zní jako vybíjená a ježdění na odrážedlech.

Zda porušuješ noční klid ti tu nikdo neřekne, nevím, kolik hluku se vám daří běžnou bdělou činností vyprodukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
22.4.22 18:41

A jéje… zase pátek večer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12864
22.4.22 18:42

Tak když jste pořádali celý měsíc několikrát do týdne party, tak na Vás nejspíš mají řádnou alergii a nelze se jim divit. Takhle se chovají pouze nepřizpůsobiví.
Vzhledem k tomu, že neznáte ani základy, co je vhodné a co ne, tak nějak mám tendenci, že svůj noční hluk podceňujete i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 18:43

Je možné, že už toho mají sousedi dost :nevim: třeba to ze začátku nechávali být, že holt pár kolaudaček a pak bude klid, ale jestli jste v noci běžně hluční, tak to chtějí řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.4.22 18:57

To že jste první měsíc dělali bordel to ti nevadí že. To kdyby nám někdo pořádal párty nad hlavou v noci tak na něho vletím už první noc.My jsme v přízemí a tolerujeme hluk ve dne a nad námi běhá celý den děcko, někdy mám obavy že propadne stropem, ale neřeším to, moje děcka nejsou taky potichu a jejich ječák se taky rozléhá do všech stran.Ale v noci je slyšet každý prd. Takže i když máš pocit že se chováš potichu, tak je vše slyšet. U sousedů vedle slyšíme kdy na ně přišli vášně :mrgreen: nebo který kanál jim běží v televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.4.22 19:08
@mamule42 píše:
To že jste první měsíc dělali bordel to ti nevadí že. To kdyby nám někdo pořádal párty nad hlavou v noci tak na něho vletím už první noc.My jsme v přízemí a tolerujeme hluk ve dne a nad námi běhá celý den děcko, někdy mám obavy že propadne stropem, ale neřeším to, moje děcka nejsou taky potichu a jejich ječák se taky rozléhá do všech stran.Ale v noci je slyšet každý prd. Takže i když máš pocit že se chováš potichu, tak je vše slyšet. U sousedů vedle slyšíme kdy na ně přišli vášně :mrgreen: nebo který kanál jim běží v televizi.

Zakladatelka, ať si zamete před prahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
22.4.22 19:08

Ne, sousedé opravdu nejsou povinni zobat prášky na spaní nebo si kvůli vám rvát do uší špunty. Vy máte být v noci zticha. Nevěřím, že nedupete a žádný hluk neděláte. Už jen ty vaše „párty“ 3 x do týdne během prvního měsíce bydlení hovoří za vše. Jsem ráda, že nebydlíte u nás.

Příspěvek upraven 22.04.22 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.4.22 19:09

Hele, je to těžký. My jsme takhle bydleli vedle důchodců, on nemohl spát a jeho pokoj měl vlastně odkoupený z našeho bytu, takže zeď byla tenká. Řval na nás každou chvíli, že se přítel chodil ve tři ráno koupat a jeho budila tekoucí voda. No, on se mezi 2. a 3.hodinou vracel z odpolední, dělal ve výrobě salámů a smrděl nejen potem, ale hlavně jak uzené :poblion: takže fakt denně musel. Pomohlo se až odstěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13117
22.4.22 19:12
@lucad77 píše:
Ne, sousedé opravdu nejsou povinni zobat prášky na spaní nebo si kvůli vám rvát do uší špunty. Vy máte být v noci zticha. Nevěřím, že nedupete a žádný hluk neděláte. Už jen ty vaše „párty“ 3 x do týdne během prvního měsíce bydlení hovoří za vše. Jsem ráda, že nebydlíte u nás.Příspěvek upraven 22.04.22 v 19:10

Možná by si pro nějaký prášky měla skočit zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
22.4.22 19:12
@Aduš8 píše:
Hele, je to těžký. My jsme takhle bydleli vedle důchodců, on nemohl spát a jeho pokoj měl vlastně odkoupený z našeho bytu, takže zeď byla tenká. Řval na nás každou chvíli, že se přítel chodil ve tři ráno koupat a jeho budila tekoucí voda. No, on se mezi 2. a 3.hodinou vracel z odpolední, dělal ve výrobě salámů a smrděl nejen potem, ale hlavně jak uzené :poblion: takže fakt denně musel. Pomohlo se až odstěhovat

Chápu, že se umýt musel. Ale na druhou stranu ta tekoucí voda v noci fakt kravál dělá. Děsný. Někdy je to těžké no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.4.22 23:34

„pořídit prášky na spaní“ 😂 😂 😂 kvůli sousedům
No to mě podrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 02:31

Party které se zde pořádali bylo že strany našich spolubydlících, který se pár týdnů zpátky odstěhovali 😁 Šlo mi o to, že předtím tady byl o dost větší hluk než je momentálně a vyloženě nedupeme. Prostě jen chodíme. Není to úmyslné, a tedy moc se omlouvám za slušnou otázku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 02:34
@Aduš8 píše:

Jsem ráda, že jsem alespoň od někoho dostala přijatelnou odpověď. Asi to tak Holt bude, jak říkáte :roll: U nás to je stejné, jdeme se umýt jelikož z práce přicházíme všichni nacmuchli kouřem a stejně tak i v potu a s takovou člověk moc jít spát nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný