Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uzná mi vyplněné toto obvodní doktor? ![]()
S tím že případně vyplácnu x tisíc za pokutu? ![]()
Děkuji.
![]()
To nevím, nemám zkušenost, ale nevidím důvod, proč by Ti to neuznal a nepodepsal. Jen teda v té poslední větě je hrubka, takže takový dokument na mě nepůsobí moc dobře.
@Denisa0901 píše: Více
ty máš dítě? a tak velké, že podepíše nesouhlas s očkováním?
na základě tvé diskuse, že se bojíš jet na Slovensko na koncert, si tě představuji jako 16-17letou holku?
@Denisa0901 nebo ty jsi to nezletilé dítě, co odmítá očkování?
Neexistuje právně platný papír, kterým by se dala zrušit povinnost očkovat. Ale je to aspoň důkaz pro doktora, ze dite očkovat chtel, ale rodice jsou proti. Az na to dojde, problémy byste meli mít vy, ne on. A ano, je tam chyba. Navíc za deti rozhoduji rodice, podpis ditete je uplne mimo. Kdyz uz si nekdo chce hrat na oficiality, mel by to mit spravne.
@Denisa0901 vždyť jsi psala, že máš Turnerův syndrom - to obnáší bohužel neplodnost, ne?
ty už nezletilé dítě také nejsi, tak by mě zajímalo, o koho jde s tím neočkováním
Je mi 24, jedná se o mě.. v budoucnu o mé děti. Na koncert jsem nejela, umřel mi člen rodiny a neměla jsem na to sílu
@stinga 58540
Jsou neplodné, ale s pomocí IVF a darovaného vajíčka mohou donosit dítě.
Takže ještě nemáš dítě, ale už plánuješ, že ho nebudete očkovat?
@Midaku píše: Více
Ano, ten podpis nezletilého dítěte mě taky zaujal. Ale ten by se asi dal i proškrtnout ![]()
@Midaku píše: Více
To ale neni pravda, od urciteho veku spolurozhoduje i dítě.
@j.a.n.i1 píše: Více
o očkování? a od kterého roku věku má dítě zákonnou možnost odmítnout očkování?
Nebudeš první rodič v jeho ordinaci, ktery odmítá očkování. Většinou uz mají připravený vlastní formulář. Já jsem ho podepisovala taky, protože jsem ockovala jinak nez podle očkovacího kalendáře - později.
@j.a.n.i1 píše: Více
oki, ale od jakého věku na to má dítě právo?