Nespavost, nevolnosti

5
28.7.22 06:55

Nespavost, nevolnosti

Dobrý den,
poslední dobou mě trápí několik problémů. Před dvěma dny jsem v noci usinala a najednou jsem dostala takový šok. Trpím na panické ataky, takže jsem si myslela že to je to. Ale tentokrát to bylo o mnoho silnější, než obvykle a celou noc jsem nespala. Většinou se přes den cítím v pořádku, ale tentokrát mi bylo nevolno. Tlak v hlavě, v očích, v uších a krku. Bolest obou zápěstí, loktů, ramen, zad. Skubaly mi prsty na rukou. Závratě a chtělo se mi zvracet. Také mě asi druhý týden trápí nevysvetlitelný kašel, nemocná jsem nebyla a alergie také nemám. Noc poté jsem vyčerpáním usnula, ale dnes v noci jsem byla opět extrémně unavená. Hned co jsem zavřela oči usnula jsem, ale hned se s vyděšením probudila, přišlo mi jako bych chvíli nedychala. Toto se mi dělo asi hodinu než jsem doopravdy usnula a teď ráno když jsem chtěla znovu usnout, stalo se to znovu. Určitě navštívím svou doktorku, ale chci vědět jestli s tím má někdo zkušenosti. Děkuji za rady a odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.7.22 08:45

Jak trpím na panické ataky? léčíš se s tím? To je dost zásadní informace.
Když tohle přijde a vezmeš si neurol, usneš?
Co se ti ted děje v životě?
Takhle jak to popisuješ mi připadá, že tělo reaguje na nějaký větší stres, který zpracováváš a chtělo by to navýšit AD, pokud bereš a pokud ne, začít je brát.
A začít především řešit, proč máš ataky..
Když jsem byla v akutní fázi panicke poruchy, tak ano, už jsem nebyla schopna ani spát, i když jsem zdrimla, tak jsem se s trhnutím probudila, celé noci mi busilo srdce.. Škubání čehokoli je u úzkosti normální..

• Citovat
  • Upravit
213
28.7.22 11:22

Ten tlak v hlavě očích a krku může být od krční páteře, způsobené úzkostmi a stressem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí