Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem ve 24tt a trpím nespavostí už 3. Týden. Mám problém usnout a když už konečně usnu tak se po 2. Hodinách věcně budím. Dneska jsem byla u lékaře a zminila jsem se mu o problému. Řekl mi ze je to normální ze většinou to ještě stupňuje ze tělo se připravuje na dobu po porodu až se budu k miminku budit. Ale jsem hrozně vycerpana
musím stěhovat do toho ještě dělám školu kde mě teď čekají zkoušky a nemám vůbec sílu. Mate nejaka zkušenosti? Pomohlo vám něco?
Taky…teď třetí trimestr a je to snad ještě horší. Většinou od tří do pěti jsem úplně čilá a ani za nic neusnu ![]()
@Emanama píše:
Taky…teď třetí trimestr a je to snad ještě horší. Většinou od tří do pěti jsem úplně čilá a ani za nic neusnu
To jsem měla taky nějak 7-8m kdy jsem bezne dvě hodiny cumela do stropu. Teď ke konci jsem bezne vstavala v 5. Dneska jsme měli první noc a mala mi darovala 2 hodiny spánku a ještě ani ne v kuse a nepřijdu si natrenovana ![]()
To si pamatuju..každou noc..ve stejný čas..a nepomohlo nic..nakonec jsem to vzdala a zkoukla pár seriálů ![]()