Nespavost v 2. Trimestru

44
1.6.22 15:54

Nespavost v 2. Trimestru

Ahoj holky, jsem ve 24tt a trpím nespavostí už 3. Týden. Mám problém usnout a když už konečně usnu tak se po 2. Hodinách věcně budím. Dneska jsem byla u lékaře a zminila jsem se mu o problému. Řekl mi ze je to normální ze většinou to ještě stupňuje ze tělo se připravuje na dobu po porodu až se budu k miminku budit. Ale jsem hrozně vycerpana :( musím stěhovat do toho ještě dělám školu kde mě teď čekají zkoušky a nemám vůbec sílu. Mate nejaka zkušenosti? Pomohlo vám něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
1.6.22 16:00

@EliskaSp Měla jsem úplně to samé nepomohlo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.6.22 16:48

Taky…teď třetí trimestr a je to snad ještě horší. Většinou od tří do pěti jsem úplně čilá a ani za nic neusnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
1.6.22 17:12
@Emanama píše:
Taky…teď třetí trimestr a je to snad ještě horší. Většinou od tří do pěti jsem úplně čilá a ani za nic neusnu :think:

To jsem měla taky nějak 7-8m kdy jsem bezne dvě hodiny cumela do stropu. Teď ke konci jsem bezne vstavala v 5. Dneska jsme měli první noc a mala mi darovala 2 hodiny spánku a ještě ani ne v kuse a nepřijdu si natrenovana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.6.22 19:55

To si pamatuju..každou noc..ve stejný čas..a nepomohlo nic..nakonec jsem to vzdala a zkoukla pár seriálů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí