Nespavost ve 14 týdny těhotenství

Anonymní
26.6.18 15:40

Nespavost ve 14tt

Ahoj holky, prosim o rady, jak bojujete s nespavosti. Jsem ve 14tt, uz na zacatku tehotenstvi jsem 14 dni mela problem se spanim, spala jsem tak 2-3h denne. Ke konci uz jsem byla opravdu vycerpana a musela jsem si vzit dovolenou. Ted se mi to vratilo a uz asi 5 noc spim zase max.3 hodinky. Rano musim vstavat do prace a fungovat, takze dospani pres den nehrozi. Dnes jsem si musela uz vzit dovolenou a pokusit se dospat aspon pres den nebo jsem si pripadala jak matoha. Uz predtim jsem zkousela medunkovy caj, mleko s medem, ale nic nepomohlo..Mate to taky tak? Jak s tim bojujete? Jak to pak zvladate v praci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linamati
26.6.18 15:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o rady, jak bojujete s nespavosti. Jsem ve 14tt, uz na zacatku tehotenstvi jsem 14 dni mela problem se spanim, spala jsem tak 2-3h denne. Ke konci uz jsem byla opravdu vycerpana a musela jsem si vzit dovolenou. Ted se mi to vratilo a uz asi 5 noc spim zase max.3 hodinky. Rano musim vstavat do prace a fungovat, takze dospani pres den nehrozi. Dnes jsem si musela uz vzit dovolenou a pokusit se dospat aspon pres den nebo jsem si pripadala jak matoha. Uz predtim jsem zkousela medunkovy caj, mleko s medem, ale nic nepomohlo..Mate to taky tak? Jak s tim bojujete? Jak to pak zvladate v praci?

Ahoj, hele asi tě nepotěšim ale já nespím v podstatě celé těhotenství.. a teď jsem ve 30 TT. Jestli se mi podaří usnout tak na hodinu denně tak je to zázrak. Fakt nechápu kde beru síly.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
19983
26.6.18 15:56

Jsem v 19tt a od začátku mám problém spát víc jak 4 hodiny denně. A to se většinou ještě v noci budim. Do práce ale chodím taky a prostě nějak funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.6.18 16:43
@Anonymní píše:

Asi te nepotesim ale bude to horsi ja jsem ve 34tt a je to jeste horsi nez to bylo :roll: s tim ze ted nemuzu spat protoze me vsechno boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
26.6.18 17:24

Tak to ja mela pravej opak,ja chrapala nonstop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie