Nespí ve školce - co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2889
22.9.16 10:16

Nespí ve školce - co s tím?

Ahoj, jdu si sem pro radu a uklidnění. Dcera 2 roky 8 měsíců chodí od září do školky. I na odpoledne, od října jdu do práce. Do školky se těší, zapojuje se, hraje si, jí, žádný problém. Potřebuje ještě přes den spát. Ale ve školce to nejde. Doma si lehne, a do pěti minut spí. Tak hodinu a půl. Ve školce si lehne, snaží se i spát, neřádí, ale neusne. Usne v autě cestou ze školky (pak řve) nebo mě někde odpoledne v náručí (starší má kroužky atd.) nebo vůbec. Samozřejmě pak se s ní nedá odpoledne vůbec nic dělat. Už asi dvakrát usla a to je pak v pohodě. Po obědě vzhledem k mojí práci chodit nemůže. Měl to někdo? Jak dlouho to trvalo? Dnes jsem požádala učitelky, ať ji dají trochu dál od dětí. Nebude to myslím brát jako újmu, když se to vysvětlí tím spaním. A pač je ve školce poměrně světlo a je zvyklá na tmu, tak „spinkací“ čepici přes oči. Ale bojím se, že to nepomůže. Měly vaše děti stejný problém a za jak dlouho si zvykly? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
22.9.16 10:24

Moje malá tam první 2 dny neusnula, učitelka ale říkala, že se to tak do týdne může naučit a od pondělí spinká krásně, já zase měla problém, že neusnula doma když jsem jí vyzvedla po obědě. U nás funguje i to, že si berou svoje usínáčky do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.9.16 13:50

Já nespala ve školce vůbec. Nikdo do teď neví proč. Ze začátku moje mamča s učitelkou přemýšlely co s tím. Nakonec to nechaly být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.9.16 20:56

Naše taky první týden nemohla usnout, druhý týden už spala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí