Co na imunitu pro školkáčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.9.16 22:29

Co na imunitu pro školkáčka?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak podpořit imunitu u 3,5letého syna. před 14 dny začal chodit do školky a už od včera má antibotika - zánět průdušek, rýma. Rok předtím chodil do soukromé školky, byl občas nemocný ale néé nijak vážně, jen rýma a kašel, asi taky proto, že tam nechodilo moc dětí. Nyní jsme ve státní školce a vím, že tam to bude asi mazec. Existuje něco na posílení dýchacích cest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
21.9.16 22:36

My loni používali Imunoglukan a dost pomohl, ne hned, asi po měsíční kúře, brala ho pak dcera až do jara a paráda. Ale leze do peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
21.9.16 22:47

Syn chodí do školky druhým rokem a je to šílenost :nevim: Týden ve školce, týden-14dní doma, už to začínám psychicky nezvládat. Už je nemocný podruhé od začátku školního roku. A teď k tvé otázce-nám nepomáhá vůbec nic a že už jsme toho vyzkoušeli mraky, rakytník, hlívu, echinaceu, imunoglukan, kolostrum,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.9.16 22:47

Imunoglukan jsem koupila dnes poprvé na doporučení. Jsem zvědavá na účinek. Starší dcera je předškolák, za dobu školky spíše klasické nachlazení. Koupila jsem spíše kvuli mladší(2,7),která teď do školky nastoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.9.16 22:59

My koupili malé preventan junior, bere ho týden a asi už jde znát trošku lepší imunitu. Probudila se s ucpaným nosem a odpoledne po rýmě ani památky. Ještě ji dávám tabletku vitamínů s kolstrem. To až dobereme, chci ji přikoupit čisté kolostrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
21.9.16 23:08

Zkus míčkování a inhalovat solný roztok. Jinak loni to samé a to jsem ze začátku byla poctivá a jak byla rýma zůstávala doma. Ale když jsem to viděla, jak ráno děti kašlou, smrkaj…chápu že do práce se musí.
Míčkování si nech ukázat - jde napsat i na pojišťovnu a pak míčkuj doma. Je to otazka 10 minut masáž a 20 inhalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
22.9.16 00:29

My jsme minulý rok také pořád marodili, týden ve školce, čtrnáct dní doma, teď už zase dcera kašle. Nasadili jsme si celá rodina broncho vaxom a jsem zvědavá, jestli nám pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.9.16 07:07

Rozhodně Colostrum pearls

@kaculkadraculka @kaculkadraculka
Rozhodně doporučuji Colostrum Pearls…
Je to perfektní prevence o které vím že funguje… Přírodní záležitost narozdil od antibiotik… A hlavně perličky jsou sladké takže detem moc chutnají :) minulý rok sem ho poprve objednal ted už 5lete neteri… která chodila do skolky ve stylu 3dny ve školce a týden doma… od té doby co papa Colostrum je fit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
22.9.16 07:19

Dávám preventan junior a mladší měla od doktorky napsaný ribomunyl. Minulý rok byla každý měsíc nemocná. Uvidím, jak letos. Starší chodila už druhým rokem a ta byla nemocná jen asi 4× za celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.9.16 09:57

Nevím jak je to vhodné pro děti, ale vylouhovaný zázvor je prý výborný na imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.9.16 10:35

Preventan junior, případně nějaké lyzáty (po konzultaci s pediatrem), začít s lehkým otužováním a chodit do sauny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.9.16 11:34

Delam děckám čaj (v cajovne sypaný tymianovy čaj, heřmánek, doma dam v horké vodě luhovat čaje, cibuli, ovocny caj, med, goji) pak přecedím do konvice ať to decka nevidi, každý den popíjí.
Ji semnou Chia semínka. Od souseda jsme dostali poprve rakytnik čerstvý až udělá sirup, říkala jsem, že od něj koupim.
A ji hodně ovoce, zeleniny.
Děda jim pravidelne kupuje vitamíny vibovit, vím že je to spíš jen bombon, ale neresim.
Pokud by šlo do tuhého nasadim jim echinaceu. Ale zatím se drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí