Nespokojené 3m mimi

308
29.12.10 09:02

Nespokojené mimi

Ahoj holky, mám 3měsíční mimi a je pořád nespokojené.Nic ho nebaví a když jo tak jen chviličku. Pak spustí křik. Ke všemu přes den málo spí. Jsem z toho unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
29.12.10 09:08

Je to vcelku normalni.
Venuj se mu, chovej ho, potrebuje te.
Co od 3m miminka ocekavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
29.12.10 09:09

Lens, možná pláče právě proto, že nemůže usnout, naše malá má přes den taky problém usnout, takže když chce spát a nejde to, tak řve a řve a řve a nic ji nebaví. Nám pomáhá plena přes oči+dudlík do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.12.10 09:18

dudlík máme plenu zkusím dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olli
29.12.10 10:12

Pořádně zateplit a vyvenčit pár hodin venku v kočárku :-) To by bylo, aby nespalo ;-)

• Citovat
  • Upravit
5453
29.12.10 10:31
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jojo u nás taky plena :mrgreen: :mrgreen: .Bez té ani ránu
lulushka píše:
Lens, možná pláče právě proto, že nemůže usnout, naše malá má přes den taky problém usnout, takže když chce spát a nejde to, tak řve a řve a řve a nic ji nebaví. Nám pomáhá plena přes oči+dudlík do pusy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.12.10 10:32

Ahojky! Zavinuješ?

• Citovat
  • Upravit
308
29.12.10 10:46

Holky jí se prostě ničím nezavděčím. Ven s kočárkem můžu jít jen když vím,že opravdu usne. Jinak se jí to nelíbí a řve. Doma střídáme lehátko s hrazdou,kolébku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.12.10 12:16
lens píše:
Holky jí se prostě ničím nezavděčím. Ven s kočárkem můžu jít jen když vím,že opravdu usne. Jinak se jí to nelíbí a řve. Doma střídáme lehátko s hrazdou,kolébku…

Já si spíš myslím, že problém bude i tak trochu v tobě. Řekla bych, že jsi měla o miminku jiné představy a nějak nemůžeš rozdýchat, že se představy nesešly se skutečností.
Není na tom nic špatného, spousta z nás si prošlo takovou krizí.
Co na to říct, ne všechna miminka spí celou noc, jedí v pravidelných intervalech, prospí polovinu dne a nepotřebují blízký kontakt s matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.12.10 12:26

To chce klid! Když jsi nervozní malá to cití a řve!
U nas to bylo taky tak. Pomahalo pevně zavínout, vzit k prsu, houpat a dělat šššššššššš. Časem se to zlepší, bude potřebovat mámu min a min, a když ji bude 15 tak si na to budeš vzpominat. Dřžim palce a hodně trpělivosti!

• Citovat
  • Upravit
115
29.12.10 12:30

ahoj, taky jsem měla uřvana, byl neustále nespokojený až do 4 - 5 měsíce potom se to zlomilo. Nejhorší bylo, když se mu chtělo spát a nešlo to … super řev. Taky jsem si první měsíce vůbec neužila. Dudlík? .. pche ani náhodou, plínka? … haha … ani náhodou, jedině venku teda kolikrát mu dalo než usnul. Prostě řval i v kočárku, kolikrát mi bylo už trapně, že se lidi otáčeli a já jsem se cítila jako ta neschopná matka. Měla jsem doma golfky a pěkně přes koberec s vysokým chlupem a vždycky mu trvalo tak půl hoďku než zabral. Potom se to zlomilo a teď je docela v pohodě. Dopoledne usíná v postýlce samozřejmě za mé asistence a odpoledne chodíme ven. VYDRŽ bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
29.12.10 17:25

Taky mám 3m mimi a taky málo spí. Málo vydrží vzhůru, většinou jen dopoledne po probuzení z nočního spánku. Když se mu pak chce spát, tak začne plakat, ale nemůže usnout. Navíc v postýlce nespí déle jak 30 min. Jediné co pomůže je dát ho do šátku, tam vydrží spát 3-4 hodiny, takže většinou 1× denně nosíme :wink:
V kočárku taky nevydrží spát, zavinování nesnáší :oops:
Taky čekám, kdy se to zlomí, kdy už vydrží déle vzhůru a nebude vyžadovat kojení po dvou hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.12.10 20:32

naše princezna 3,5m přes den spinká jen venku, takže i při -8,
už mám vychytané, že poznám, kdy se jí chce spinkat, zlomí se to ale během minuty, pak blesková oblikačka( přebalit, body, dupačky, flisové kalhoty, mikina, rukavice, čepice 2×, kombineza, deka, fusák, plenka přes obličej), když to přetáhnu je zle.
Doma přes den v postýlce spala jen jednou, měli jsme si jí vyfotit :potlesk: .
Večer nás zachranilo pevné zavinovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
29.12.10 23:01

nám se nejlépe osvědčilo toto (praktikuju to od narození doted- akorát ted jsou ty intervaly spánku kratší a hraní delší, Honzíkovi je 4,5 měs):jí- pak si chvilku hraje, jakmile začne být unavenej-pobrekává, žádná hračka se mu už nelíbí, až si mnne oči, tak šup do postýlky- dřív plínka přes oči, dudlík a uspat..měli jsme s uspáváním problém-jakmile se nevystihla ta správná chvilka a přetáhli jsme tak řval jak magor, chce to pořád dokola ššššššš a znova a znova strkat vyplivnutej dudlík do pusy-usne, probudí se, přebalí se, nakrmí se a zase dokola..mám „zlaté“dítě, takže žádný uspávání v kočárku, natož nosit neznám..

přikláním se k tomu, že třeba pláče opravdu z únavy, ve 3měs by mělo mimi mezi jídlama ještě dost spinkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.12.10 06:55

Take mame 3 mesice..a zacina se nam to lamat k lepsimu.Malej spinka v noci krasne a pres den jen kdyz jsme venku.Ale jinak ho nejak pres den neuspavam.Uz chce taksy koukat a pozorovat co se kolem nej deje tak proc mu v tom zakazovat.Davame ho pres den obcas do lehatka tam si boucha do hracek a je hodnej.Vyzkousej taky kolotoc nad postylkou.Malej kouka jak se toci a posloucha co to hraje a obcas nam usne.:)Tak hodne sil.Ale urcite to zvladnes.Malej nam to 3 mesice taky vubec nespal.Ja mela oci porad dokoran a pritel spaval vedle aby se vyspal do prace.Cekala jsem na zlepseni jako na zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí