Neštovice a koupání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
536
13.6.18 16:31

Nestovice a koupani

Dobry den maminky, prosim o vas nazor..Dcera 2,5 roku ma 14 den nestovice, pupinky mame všechny zaschle, ale plno strupu jeste..Kdy ji muzu uz normalne vykoupat a umyt vlasy samponem? Utirame aspon vlhkym hadrikem, ale neni to ono, nehlede na to, ze mame kudrnate vlasy a strasne se ji cuchaji…děkuji za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
13.6.18 16:34

@Sofiiii Klidně hned. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.6.18 16:37
@Sofiiii píše:
Dobry den maminky, prosim o vas nazor..Dcera 2,5 roku ma 14 den nestovice, pupinky mame všechny zaschle, ale plno strupu jeste..Kdy ji muzu uz normalne vykoupat a umyt vlasy samponem? Utirame aspon vlhkym hadrikem, ale neni to ono, nehlede na to, ze mame kudrnate vlasy a strasne se ji cuchaji…děkuji za nazory :)

Já děti koukala od prvního dne v hypermanganu i vícekrát, perfektně se to hojilo a pomáhalo na svědění… Takže bych klidně vykoupat, ale fakt jen spíše " prohodit vanou" na rychlé umytí vlasku… Po devíti dnech byly bez strupu…

Příspěvek upraven 13.06.18 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.6.18 16:37

@P4ja a nevadi, ze ma ještě strupy? Bojim se abych ji je nestrhla a vlivem tech sprchacu ji pak nezustaly fleky…to by me trefilo, kdyby ji zustalo kolem 400 fleků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.18 16:39

@Sofiiii Ne, tak jí nedrhni sprcháčem, ale lehce opláchni. Já se sprchovala každý den třeba dvakrát. Vždyť to musí být hrozné se dva týdny nemýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.6.18 16:40

@MarieP v hypermanganu jsem take namacela, protoze na svedeni nam absolutne nic nezabiralo, fenistil uplne na ho*no s prominutim az po hypermanganu to prestalo svedit…ale porad me desi zes je to 14 dni a. porad ma strupy, vsichni uz jsou ze skolky bez nestovic jen my ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.6.18 16:40

Koupala jsem obě děti hned a v hypermanganu.. neštovice prodělali letošní zimu 2 a 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.6.18 16:42

@P4ja no to je hruza dva tydny nekoupat jen v tom hypermanganu namacet tod vse… jenom za ten hypermangan jsem od doktorky dostala spuca jako male dite jestli jsem normalni..tak se ptam tady radsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.18 16:48
@Sofiiii píše:
@P4ja no to je hruza dva tydny nekoupat jen v tom hypermanganu namacet tod vse… jenom za ten hypermangan jsem od doktorky dostala spuca jako male dite jestli jsem normalni..tak se ptam tady radsi :lol:

Nvm, já měla neštovice jako dospělá a normálně mně dotorka řekla, že se sprchovat můžu. A po sprše jsem je natřela pudrem. Každý na to má jiný názor..jak lékaři, tak ženy tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
13.6.18 16:50

@Sofiiii a co jí na tom jako vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.6.18 16:52

@Sofiiii, já bych vykoupala v hypermanganu, bez sprchace, jen bych umyla vlásky samponem a dala ven… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.6.18 16:54

Pokud jsou pupínky zaschlé může se určitě koupat opatrně aby se neztrhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.6.18 16:54

@wendy1607 ze se ji to rozleze po celem tele a bude mit horsi prubeh atd…ale podle me, snad hypermangan leci a vysusi ty pupinky, ale byla nekompromisni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.6.18 16:57

A jeste dotaz na konci mesice by jsme meli jet k mori, neublizi ji to slunce pokud bude mit treba jeste cervene skvrny po strupech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
13.6.18 17:00

@Sofiiii no to je zajímavé, dcera se 3dny nekoupala, výsev tak 800-1000 pupínků, šíleně jí to svědilo tak jsem začala koupat v hypermanganu a třeba na nohy se jí to vůbec nerozlezlo. Právě naopak hypermangan to krásně vysušil a hojilo se to krásně. 14 dní po jsme nevěděli, že nějaké neštovice měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí