Neštovice ano x ne ?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.10.23 10:48

Neštovice ano x ne ?

Ahoj, chci se zeptat kdo mate zkušenosti s neštovicemi u děti. Dcera má na kolinku jeden nality pupinek, v pátek byl červený, vcera už je bílý a krasne nality, dnes vypadá přesně takto jako na fotce. Žádné jiné pupinky po těle nemá, nemá teploty ani nic jiného. Kromě kasle, který trvá už týden: dle mě už by byla oseta dalšími pupinky, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35605
23.10.23 11:21

Určitě by měla od pátku už další. To neštovice nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
23.10.23 11:40

Ahoj prosím o radu.
Dcera měla včera ráno na břiše pupínek. Má druhÿ den rýmu a včera si stěžovala na bolest břicha a nevolnost. Mà 7 let, neštovice neměla.
Dnes má asi 13 vyrážek některé lehce s bílým vrcholem ale zaráží mě, že jen na jedné straně těla a teplotu má jen 37,3. Co myslíte jsou to neštovice nebo ne? Viz foto. Dále na břiše má jakoby malé tečky. Děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit
5677
23.10.23 12:39

@Katrinever Tohle na neštovice vypadá, zvlášť když včera byl jeden pupínek a teď tolik. Jinak dvě moje děti neměli u neštovic vůbec horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
23.10.23 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat kdo mate zkušenosti s neštovicemi u děti. Dcera má na kolinku jeden nality pupinek, v pátek byl červený, vcera už je bílý a krasne nality, dnes vypadá přesně takto jako na fotce. Žádné jiné pupinky po těle nemá, nemá teploty ani nic jiného. Kromě kasle, který trvá už týden: dle mě už by byla oseta dalšími pupinky, tak nevím.

To spíš vypadá jako klasický zarostlý chloupek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
23.10.23 12:51

@Katrinever Řekla bych, že jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.10.23 12:53

@Katrinever pokud se hi objeví ještě jinde, nejspíš to neštovice budou. Ale moje dcerka měla takhle na břiše vyrazku impetigo - jsou to také vodnate pupinky které prasknou a udela se strup, podobne jako u neštovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
23.10.23 13:03

Děkuji 👍

• Citovat
  • Upravit
6
7.11.23 13:25

Holky, prosím, jsou to nebo nejsou to neštovice. Malá od pátku zarudlé tváře, zvracela, teplota kolem 37,1 nebo vůbec. Pátek a sobota unavená, v neděli 37,2. V pondělí ráno několik pupínků kolem nosu a pusinky(viz.foto)
Nikam se to nerozšiřuje, pořád jen jen obličej. Svědí ji to, na nose i bolí. Jinak nic.
Doktorce jsem volala, že máme neštovice, ale dnes už zase nevím.
Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+