Neštovice, za jak dlouho otěhotnět?

241
25.10.12 13:43

nestovice, kdy otehotnet?

Prave ted prodelavam nestovice. Nevite nahodou, za jak dlouho je vhodne otehotnet?
Kdyz jsem patrala, vzdy radili po ockovani aspon 3 mesice pockat, ale jak je to, kdyz nejsem ockovana a nestovice mam prave ted. NEVITE NEKDO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
25.10.12 15:39

Ahojky.. ja bych byt tebou pockala minimalne ty 3 mesice…
Sice je muj pribeh mozna velka blbost, ale ja si myslim, ze to k tomu mohlo taktez prispet.. Muj pritel prodelal nestovice loni nekdy v obdobi brezen - duben. Ja jsem otehotnela na zacatku cervna.. No a ve 22. tydnu jsem musela jit rodit, jelikoz nam byl z plodove vody potvrzen downuv syndrom u maleho. Vsichni rikaji, ze jde o nahodu, ale kamaradka, co studuje medicinu mi rikala, ze je docela dost mozne, ze proste jeste pritel nemusel byt od nestovic uplne cisty a pak by bylo dost mozne, ze ty nestovice to zapricinily… Ale tot otazka.. treba to tak neni, treba jo.. Rika se, ze u pritele to nebezpecny neni vubec… Ale vis jak.. je pro ne jednodussi rici, ze to byla nahoda.. takze ja byt tebou, tak minimalne 3 mesice pockam, kor kdyz je prodelavas ty samotna. Za to zdravi miminka to rozhodne stoji ten 1-2 mesice navic pockat :-) Drzim pesti, at jsi brzy zdrava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí