Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, nematee nekdo napad na opravdu originalni darek pro 15-ti letou divku? predem dekuji ![]()
Záleží na limitu, ale moje by byla překvapená a měla určitě radost z poznávacího zájezdu do Benátek nebo Paříže.
@Etcetera78 píše:
Kostkované papuče. Uvidíš, jak jí spadne čelist
nebo vibrátor, to by zborilo ty tradice až na prach ![]()
Tak elektronika vede, hadry, sminky, to se asi da povazovat za tradicni.. co takle promena u vizazisty nebo kadernik? nejaka takova akce.. jestli ma ine zajmy tak zohlednit
@MarieOVMUC píše:
nebo vibrátor, to by zborilo ty tradice až na prach
Jeste by to chtelo upresneni jestli je to patnactka ktera ve svym volnym case vymeta party a soulozi, nebo cte ve svem ruzovem pokojicku Lanczovou a stydi se jit sama koupit rohliky.
Bydlim v Praze a nepoznam rozdil jestli je te dámě v tramvaji jedenact nebo devatenact. Zmalovany to je, vypaluje si to cumak cigarem a mluvi jako dlazdic ![]()
@Etcetera78 píše:
Kostkované papuče. Uvidíš, jak jí spadne čelist
@MarieOVMUC píše:
nebo vibrátor, to by zborilo ty tradice až na prach
jako jedna lepší jak druhá
jsem se tu málem udusila ![]()
@Anonymniholka musíš říct, co ji baví atd.. těžko odhadnout..
Jinak mě napadá skok padákem let balonem, letadlem, jazykový kurz, lístky na koncert, výlet do Paříže, Londýna, Benátek musíš zadat finanční limit. Mě potěší i dárek za pade, když má vtip a líbí se mi.
Co jí baví a jaká je?
Jinak nějaký zájezd myslím udělá radost každému ![]()
Spoře oděný svalovec? Je to praktický dárek, udělá radost puberťačce i stařeně ![]()