Svatba - srpen, září 2016

741
6.1.16 21:37

Svatba - srpen, září 2016

Ahoj všem,
je tady někdo, kdo taky plánuje svatbu na srpen - září 2016? Já jsem byla před čtyřmi dny požádána o ruku :dance: :dance: :dance:
Co už máte naplánováno?
 Ewanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
959
6.1.16 22:28

Ahoj! Já plánuju :-) Zásnubák jsem dostala na Vánoce a plánuju o sto šest :-D Hrozně mě to chytlo… Už mám předvybrané oznámení - jen doufám, že jich bdue dost, je to jen doprodej z loňské kolekce a proto je i tak levné.. A díky oznámení mám i styl svatby a taky barvu vybranou… Termín určila víceméně paní fotografka - měla už jich spoustu obsazených, volno 10. 9. a bylo to… Mám zamluvené i místo, chybí už jen domluvit se s farářem! Pak taky pokukuju po kapele a svatebních salónech + hlídám bazar na beremese.cz ;-) To plánování je skvělý :-) Trochu se teda pereme se svatebčany - přítelovi rodiče tam chtějí několik lidí - že je blbý pozvat toho sourozence jejich a jinýho ne apod., tak to mi to trošku kazí, ale jinak mě to pláování baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
6.1.16 22:48

My se na to taky chystame, ale za chvili cekame mimco, takze moc casu na planovani nebude. Chceme maly obrad, jen s rodinou, venku pod stromem. Tak to snad nebude na organizaci tak slozity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
6.1.16 23:44

Srpen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.1.16 18:57

Jééé, tak to my tak ještě neplánujeme, o víkendu to teprve oznámíme mým rodičům - jsou u toho nějaké pravidla? Ahledáme nějaký statek v moravskoslezském kraji, chceme něco na venkově, ale neumíme nic najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
7.1.16 22:33

To my uz mame vybrano, prave v tomto kraji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.1.16 19:36

Ahoj holky gratluji k zasnoubení a rád bych se k vám taky přidala :mrgreen: Byla jsem požádána u stromečku :palec: Už máme syna 16 měsíců. Jinak termín máme zařízený 8.8.2016 v 16h. Je to pondělí ale plánujeme malou svatbu. Většinou jen rodina a těm to nevadí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
16.1.16 12:08

Tak to moc gratuluju :) my chceme nějakou velkou chatu, kde se vyspí zároveň všichni svatebčani… tak snad něco najdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.1.16 01:13

Ahoj Nevěstinky. Já se také přidávám. Termín by jsme chtěli v červenci 2016. Řeším to zatím 2 dny. Líbil by se mi obřad na zámku Jemniště. Jsem z Prahy tak to budu muset jet omrknout. Jestli máte s tímto zámkem nějaké zkušenosti budu ráda když se o ně podělíte. Moc lidí nechci. Na svatební hostinu jen rodina a svědci (14 lidí) a pro ostatní známý a kamarády uděláme doma večer párty. Máme domek se zahradou což je ideální. Ale 40 lidí nepřesáhneme, už takhle se mi to zdá :zed: moc.
Strašně mě to chytlo a pořád jsem zasněná a přemýšlím a představuji si jaké to nakonec bude a aby se na něco nezapomělo a aby vše vyšlo jak má.
Určitě budu ráda ja jakkékoliv informace, nápady které tu padnou. Aspon si nebudu připadat že jsem na to sama a nebudu se těch příprav tolik bát. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila.336
18.1.16 13:43

Já plánuji až na další rok, ale koukám a sleduju diskuze a fóra průběžně ať jsem připravená a hlavně ať nic nezařizuju ve stresu. místo už máme, ale nevím co snubáky, ten můj má fobii z uzavřeného prstýnku-nevím jestli se dělají i nějaké jako neuzavřené? ten si zas něco navymýšlí :roll: 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
martina.marna
20.1.16 11:40

@kamila.336 tak si nechte vyrobit prstynky rucne dle vaseho prani :) ted uz se to dela bezne!

• Citovat
  • Upravit
5
5.2.16 17:58

Ahoj, než mi jako nováčkovi dovolí založit diskusi, zkouším vložit dotaz sem: 15.2. máme jet s kamarádkou na zkoušku svatebních šatů do Madory v Mikulově. Bohužel, špatně jsme se domluvily a termín nám nevyhovuje. V Madoře je ale beznadějně plno a nejbližší náhradní termín nám nabídli na konec března. Není tu náhodou někdo, kdo se tam také chystá a byl by ochotný si termíny prohodit? Třeba kdo jedete v druhé polovině února a bližší datum by vám vyhovovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.3.16 10:57

Ahojte, sice diskuze trochu skomírá, ale jdu se zkusit přidat. Plánujeme svatbu na 20.08. Postupně zařizujeme a zatím jen to príma. Těšíme se.
Co jsem se ale chtěla zeptat, jestli některá neřešíte podobný „problém“. Čekáme na výsledky ze štítné žlázy a pak bychom eventuelně šli do posledního IVF. Budu muset zase píchat do břicha a baštit kupu kortikoidů. Tzn. že nakynu a bůh ví, když se to povede, abych na tu svatbu vůbec mohla. Bojím se abych byla hezká nevěsta a zároveň, abych nemusela ležet a tak se nám to nezkomplikovalo. Chci to samozřejmě prodiskutovat s doktorkou. Mezitím si zkouším jít pro názory ještě sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.16 11:01

@kalicka Na tvůj problém konkrétní názor nemám, ale jinak my se budeme brát 19.8. a nemáme zařízeno nic kromě matriky a místa konání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.3.16 11:21

@Anikaa02 Na zařizování je ještě času dost. Taky to nějak nehrotíme. Prostě postupně zajišťujeme co nás zrovna napadne.
A jinak se těšíš? Máš nějaké nápady nebo zvláštní tipy? Kde budete mít svatbu, venku nebo vevnitř? Já jsem nám už objednala hezké počasí, ale zase ne tak vedro jak bylo loni.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný