Máte rády fotodárky?

Danča92
2.1.16 17:37

Máte rády fotodárky?

Ahoj ženy :) zvažuju, co dám kamarádce k narozkám, bude jí 30 a jsme kamarádky od malička, ale ted jsem ji delší dobu nevidela, málo času. Myslíte si, že by ji mohla potěšit třeba fotokniha? Jaký máte názor na tady ty dárky? P. s. má snad úplně všechno a všechno ostatní si může koupit.. Děkuju za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
2.1.16 17:41

Fotoknihu s mýma fotkama by mi mohl někdo dát snad jedině za trest. :lol: ;) Jinak mám fotoknihy ráda, ale obdarovávám babičky s fotkama dětí.

Člověku, který má vše, bych nadělila voucher na nějakou véču, welness…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
2.1.16 17:42

Ano, takové věci mám moc ráda. Má to duši, nese to s sebou spoustu vzpomínek. Za mne určitě ano.

• Citovat
  • Upravit
13041
2.1.16 17:44

Ne nemám, pokud mám něco takového mít, chci se podílet na vzniku a na tom, co v té knize je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.16 17:45

Líbilo by se mi, když bys tu knihu zaplnila fakt společnými vzpomínkami. Ne jen jejími nebo tvými nebo tvojí rodiny apod., ale prostě jen vy dvě. To by se mi asi líbilo. Asi bych do toho nekoukala nějak moc často, ale v tu chvíli by to bylo milý.

• Citovat
  • Upravit
3503
2.1.16 17:46

@Danča92 Pokud by tam byly fotky a dokumenty připomínající společné zážitky, tak proč ne. Fotohrnky a fotokalendáře mně neberou. To raději fotku, dvě v dřevěném rámečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.1.16 17:57

Já mám ráda takové věci, k vánocům jsem dostala podložku pod myš s fotkami dětí a psa, mooc se mi to líbí, vezmu si to do práce. Kamarádce bych dala raději fotohrnek nebo něco, kde je na fotkach i kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.1.16 17:57

Mě by třeba takový dárek nepotěšil vůbec, chce to zjistit, jak to má ta konkrétní osoba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25241
2.1.16 18:01

@Danča92 dostala jsem jednou fotokalendář a byl to opravdu výběr fotek. Zasmála jsem se u toho a byla moc ráda. Navíc v té době ještě ruční práce, takže o to víc jsem to ocenila. Nedávno jsem na něj v šuplíku narazila, až mi šly slzičky do očí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25241
2.1.16 18:03

Co se zaměřit na něco jinýho. Plakát - koláž fotek. Nebo něco, co ocení a co používá. Nějkou dózu s potiskem, zástěru. U nás měl úspěch třeba povlak na malý polsštář. Vyloženě fotokniha, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.1.16 18:08

Ne. Podle mne jsou fotodárky vhodné pouze pro prarodiče (s fotkami vnoučat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.1.16 18:33

Já osobně mám fotodárky moc ráda, ale je to dost individuální. Nám se třeba teď doma stalo, že chlap dostal k narozeninám koláž fotek od spolužáků ze střední, je to obrovskej obraz na zdi a uprostřed je fotka jeho a ženský, která nám málem zničila vztah. A já se teď na to musim koukat, protože to byl přeci dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.1.16 18:53

Co jí dát poukaz na nějaké profi focení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13817
2.1.16 22:12

Fotokniha jedině, pokud by to byly třeba nějaké naše společné fotky s kamarádkou(kami). Hrnečky, polštářky apod. vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.1.16 12:22
@momi33 píše:
Co jí dát poukaz na nějaké profi focení?

To si myslím, že je super dárek :palec:

Fotoknihu bych neocenila, byť ji sama dělám, ale dělám ji s rodinnými fotkami.
Hrníček se společnou fotkou klidně, to je fajn, spíš teda jako milá pozornost.
Není to nějaký zavazující dárek, jako třeba plakát - koláž, jak tu výše padlo, to by musela mít někde na zdi, ať se jí to líbí nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný