Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měla jsem pro manžela jako „hlavní“ dárek k Vánocům přichystané erotické prádlo. Krabici s prádlem jsem vyzvedla na poště a dovezla autem k sestře, kde jsem prádlo zkoušela, aby manžel nic neviděl. Vybrané kousky pak putovaly na schování domů do skříně, zbytek jsem nechala v krabici v autě, že je musím v nestřeženém okamžiku přinést domů, zalepit a s průvodním dopisem připravit na poslání zpět prodejci.
Nicméně co se nestalo - manžel dnes ráno nosil nějaké věci z auta domů a přinesl mimo jiné tuhle krabici, která měla jen přiklopené víko, krabičky s prádlem byly skoro vidět. Hned ve mne hrklo
Ptala jsem se manžela, jestli viděl, co v té krabici přinesl, a on že tam prý byly nějaké ponožky, ale prý pro mne, ne pro něj (to zdůrazňoval). Vypadal u toho, že nekecá (znám ho spoustu let, tak už bych to snad poznala)… ale mně se tomu prostě nechce věřit - krabičky s erotickým prádlem a balení ponožek prostě přece jen vypadají jinak, že ![]()
No strašně mi to zkazilo těšení na Vánoce a nadávám si, že jsem tu krabici nějak provizorně nezalepila apod. Nicméně to je teď už jedno.
Co mne zajímá - myslíte si, že manžel nemusel kecat? A pokud kecal a prádlo viděl, bude mít z prádla k Ježíšku ještě radost? Jak jsem říkala, vybrané kousky jsou jiné, než ty v krabici, plus je dostane jen jako zabalenou prázdnou krabičku s tím, že prádlo budu mít na sobě pod normálním oblečením - ale nevím, zda z toho dárku ještě i tak něco bude, obávám se, zda překvapení nebude fuč. Ještě mě napadlo, zda mu za této situace pod ten stromek ty krabičky nedávat a nepočkat až na večer, zda se bude po dárku shánět - pokud jo, bude si ho muset najít ![]()
Tak viděl jen prádlo, neviděl ho na tobě…takže radost bude mít určitě, neboj ![]()
Ty ho znas nejlip a poznas, jestli nekecal. I kdyby to videl, tak pochybuju, ze mu to pak zkazi radost, az je uvidi na tobe
a napadlo by ho, ze je to k vanocum? Kdyby to videl, mohl taky rict, at necekas a vyzkousis to hned ![]()
@renata123 Neblbni, to ti přeci nemůže zkazit radost z Vánoc
Až tě uvidí, spadne pod stůl
Pokud něco viděl, myslím, že se těší o to víc
Něco jiného prádlo v krabičce nebo na těle ![]()
@renata123 píše:
Ptala jsem se manžela, jestli viděl, co v té krabici přinesl, a on že tam prý byly nějaké ponožky, ale prý pro mne, ne pro něj (to zdůrazňoval)
je to dobrý Renčo, tvůj manža nepozná rozdíl mezi ponožkami a spodním prádlem ![]()
Hlavně aby to vůbec poznal, že máš na sobě nové prádlo, které je vlastně pro něj… Abys nebyla zklamaná, až se vysvlečeš a on neřekne ani bůů a půjde si lehnout
Známe muže ![]()
Me tedy prijde ujete, davat jako hlavni darek pradlo, ktere nosi zenska.
Tak to je tragédie, i kdyby to viděl, tak co, až se mu v tom předvedeš, tak bude mít radost i tak, nechápu, co řešíš. Ale teda záleží dost na tom, jestli na tohle ten chlap je, můj by mi řekl, že jsem se asi zbláznila a možná by se ho i malinko dotklo, že hlavní dárek pro něj je MOJE prádlo, které ze mě stejně během dvou minut serve ![]()
@Eemii píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek ![]()
@Loll píše:
Hlavně aby to vůbec poznal, že máš na sobě nové prádlo, které je vlastně pro něj… Abys nebyla zklamaná, až se vysvlečeš a on neřekne ani bůů a půjde si lehnoutZnáme muže
Můj by si všiml, ale řekl by akorát tak, proč utrácím tolik peněz za takovou zbytečnost, protože podprsenky nenosím, kalhotek mám dva šuplíky a on vůbec neni na nějaké kraječky, podvazky a já nevím co ![]()
@Malaga píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek
Chytrá to žena.
@Malaga píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek
@Eemii píše:
Souhlas, nad tímhle jsem se taky zamyslela.. jako radost mít asi bude, ale hlavní dárek dát svoje prádlo je fakt divný
![]()
@kerrankin tak takovy trencle od Calvina neurazi zadnyho chlapa ![]()
@Malaga sileny
![]()
Kdyz si predstavim, jak si chlap koupi boxerky a u stromku rekne zlato pro tebe, tak nevim, nevim, co by na to dotycna rekla ![]()