Kam schovat :)

1035
19.12.15 07:43

Kam schovat :)

Zdravím Vás, mám otázečku. Letos chci dát rodičům ještě peníze na Vánoce. Ale nechci se opičit po našich, ty nám peníze dají do nějaké odlišné bambulky co není na stromečku a musíme hledat :)Máte nějaký nápad? Děkuji předem za nějaké nápady. Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1603
19.12.15 08:05

Tak mamka dala minulej rok babičce symbolický dáreček a u toho pytlíček s jmenovkou a penězi. Až po půl roce asi, jsme zjistili, že dáreček rozbalila a papíry i s pytlíkem a penězi letěly do kamen :) takže bacha :)
Co takhle koupit kolekci s čokoládami a nebo bonbóny a místo jednoho zabalit peníze? Ale nesměli by nabízet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.15 08:12

Známá teď nedávno dávala láhev whisky jako darek naroz. peníze na ní uvázala tak, že to vypadalo, jako masle, tak nenápadné, že nebylo poznat, že tam jsou peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148985
19.12.15 08:17

To jako někdo dělá jo? :roll:
Dat do knihy.Na každou stranu bankovku,.
Nebo koupit fotoalbum a buď dát peníze mezi fotky, nebo jenom bankovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.12.15 08:29

@Ebixa To mi připomíná, že jsem jednou dostala kytici ze stokorun a jak byly ty bankovky stočené, tak jsem je dala vyrovnat do slovníku… a našla jsem je tam po 5 letech, když jsem se stěhovala. Ještě že slovník je užitečný, takže bych ho asi nevyhodila. Ale potěšily 2× tím pádem.

Holky z práce dávaly kolegyni peníze do rámečku místo fotky - udělaly z toho jakoby koláž ještě s listy a sušenými květy, vypadalo to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
19.12.15 08:41

Mamce letos prispivam na bryle, koupila jsem parfem v nadherne darkove krabici (semisove) a penize dala pod patro kde je parfem, o penezich vi, bude hledat :)

• Citovat
  • Upravit
6719
19.12.15 09:16

Já jsem jednou dávala voucher, srolovala jsem ho, dala do prázdné lahve a zasypala hladkou moukou. Rozbalování bylo vážně vtipné :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.12.15 09:24

Já jsem kdysi dávala peníze v tomto http://www.justjoy.cz/…te-v-kostce/#…

• Citovat
  • Upravit
684
19.12.15 10:35

Já jsem koupila dětskou vánoční pokladničku, do ní naruličkovala peníze, každou ruličku převázala mašlí, pokladničku zamkla na klíček, klíček nalepila na pokladničku (aby se neztratil), a pokladničku zabalila do papíru jako dárek pod stromeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
19.12.15 10:49

Děkuji Vám za nápady :) a některým jsem se i zasmála, supr díky moc.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie