Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím Vás, mám otázečku. Letos chci dát rodičům ještě peníze na Vánoce. Ale nechci se opičit po našich, ty nám peníze dají do nějaké odlišné bambulky co není na stromečku a musíme hledat
Máte nějaký nápad? Děkuji předem za nějaké nápady. Hezký den ![]()
Tak mamka dala minulej rok babičce symbolický dáreček a u toho pytlíček s jmenovkou a penězi. Až po půl roce asi, jsme zjistili, že dáreček rozbalila a papíry i s pytlíkem a penězi letěly do kamen
takže bacha ![]()
Co takhle koupit kolekci s čokoládami a nebo bonbóny a místo jednoho zabalit peníze? Ale nesměli by nabízet ![]()
Známá teď nedávno dávala láhev whisky jako darek naroz. peníze na ní uvázala tak, že to vypadalo, jako masle, tak nenápadné, že nebylo poznat, že tam jsou peníze.
To jako někdo dělá jo? ![]()
Dat do knihy.Na každou stranu bankovku,.
Nebo koupit fotoalbum a buď dát peníze mezi fotky, nebo jenom bankovky.
@Ebixa To mi připomíná, že jsem jednou dostala kytici ze stokorun a jak byly ty bankovky stočené, tak jsem je dala vyrovnat do slovníku… a našla jsem je tam po 5 letech, když jsem se stěhovala. Ještě že slovník je užitečný, takže bych ho asi nevyhodila. Ale potěšily 2× tím pádem.
Holky z práce dávaly kolegyni peníze do rámečku místo fotky - udělaly z toho jakoby koláž ještě s listy a sušenými květy, vypadalo to pěkně.
Mamce letos prispivam na bryle, koupila jsem parfem v nadherne darkove krabici (semisove) a penize dala pod patro kde je parfem, o penezich vi, bude hledat ![]()
Já jsem jednou dávala voucher, srolovala jsem ho, dala do prázdné lahve a zasypala hladkou moukou. Rozbalování bylo vážně vtipné
![]()
Já jsem kdysi dávala peníze v tomto http://www.justjoy.cz/…te-v-kostce/#…
Já jsem koupila dětskou vánoční pokladničku, do ní naruličkovala peníze, každou ruličku převázala mašlí, pokladničku zamkla na klíček, klíček nalepila na pokladničku (aby se neztratil), a pokladničku zabalila do papíru jako dárek pod stromeček…
Děkuji Vám za nápady
a některým jsem se i zasmála, supr díky moc.. ![]()