Manžel našel dárek k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
22.12.15 13:23
@renata123 píše:
Děkuji moc za reakce, uklidnily jste mne :)Jinak k příspěvkům, že prádlo nemůže být hlavní dárek pro manžela - mám pro něj samozřejmě i několik dalších dárků, i dražších, ale tohle mu udělá největší radost, znám ho. Navíc to není prádlo pro mne (o podprsenku a kalhotky, jak tu padlo, se fakt nejedná ;) ) - tohle prádlo je čistě do postele (a pyžamo to není :D)

Něco takovýho??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.15 13:26

Mi dnes díky postakovi viděli dárek decka. Teda pošťák je v tom nevinne, může za to paní od které jsem objednala hru tučňáci na ledu a koberec člověče nezlob se. Bylo to zabalené v průhledné bublinkové fólií, takže vše je vidět.
Starší dcera mi říká mamko co to je, je to je pro nás?
Jsem stihla akorat říct kusuj to je moje kosmetika a svihla jsem s tím za prvni nejblizsi dveře do garáže, ale vidět to viděli vseci tri. Mali to nic, ale prvnacka už si to dá do v hlavě do sebe, když to uvidí pod stromkem.
Kdybych mě napadlo se zeptat jak je to zabalené, tak postakovi řeknu, že nemám u sebe peníze nebo ať mi to hodí na postu, že si tam s taskou zabehnu.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.12.15 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.12.15 14:53

@Kelsey no, tak to zamrzi… to bych mela asi pekny vztek :pocitac: take by mne nenapadlo, ze by neco bylo takhle blbe zabaleno.. ja zatim vzdy dostala vse zabaleno v krabicich, nebo alespon kdyz uz v bublinkach, tak pres to cernou folii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
22.12.15 16:04
@Malaga píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek :mrgreen:

Ty jo, jak jsem stará, tak jsem hloupá. Díky za tip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný