Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malaga píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek
@Eemii píše:
Me tedy prijde ujete, davat jako hlavni darek pradlo, ktere nosi zenska.
Souhlas, nad tímhle jsem se taky zamyslela.. jako radost mít asi bude, ale hlavní dárek dát svoje prádlo je fakt divný
![]()
@kerrankin tak takovy trencle od Calvina neurazi zadnyho chlapa ![]()
@Malaga sileny
![]()
Kdyz si predstavim, jak si chlap koupi boxerky a u stromku rekne zlato pro tebe, tak nevim, nevim, co by na to dotycna rekla ![]()
@Kikuška90 píše:
Souhlas, nad tímhle jsem se taky zamyslela.. jako radost mít asi bude, ale hlavní dárek dát svoje prádlo je fakt divný![]()
Jasne ze radost bude, ale tohle neni darek, to se dava jen tak, jako prekvapko a spestreni vsednich dnu, jako hlavni dar na Vanoce je to podle me mimo.
@Eemii píše:
Jasne ze radost bude, ale tohle neni darek, to se dava jen tak, jako prekvapko a spestreni vsednich dnu, jako hlavni dar na Vanoce je to podle me mimo.
Přesně tak
.. Ale kdo ví jak to má zakladatelka doma ![]()
@Eemii píše:Kdyz si predstavim, jak si chlap koupi boxerky a u stromku rekne zlato pro tebe, tak nevim, nevim, co by na to dotycna rekla
No ja bych mozna mela i radost. Loni jsem pod stromkem nemela nic a kdyz jsem chlapovi vycetla, ze se kluk divil, proc maminka nema zadny darek, tak vytahl penize a hodil je pod stromecek.. takze ja bych mozna i ty boxerky uvitala uz jen proto, aby se syn neptal, proc maminka nema vubec nic (partner je turek, takze vanoce bere jen kvuli detem. Jinak je vubec neslavi).
Děkuji moc za reakce, uklidnily jste mne ![]()
Jinak k příspěvkům, že prádlo nemůže být hlavní dárek pro manžela - mám pro něj samozřejmě i několik dalších dárků, i dražších, ale tohle mu udělá největší radost, znám ho. Navíc to není prádlo pro mne (o podprsenku a kalhotky, jak tu padlo, se fakt nejedná
) - tohle prádlo je čistě do postele (a pyžamo to není
)
Uz snad neveri na Jeziska, takze trauma z toho snad mit nebude…a na tobe to nejspis oceni podstatne vic, nez v krabici, i kdyby to byl videl
Jestli teda na takove veci je a neni ten typ, ktereho na ptadle zajima akorat, aby slo jednoduse rozepnout/svleknout ![]()
Tak u nás by to fungovalo, protože manžela rajcuje, když si oblíknu jeho košili nebo mikinu, takže by to byl jak dárek sváděcí, tak dárek pro něj ![]()
@kerrankin píše:Kdyby se to stalo mně, samozřejmě by ve mně taky hrklo, ale jsem si opravdu jistá, že manžel by si nevšiml, případně by to nepochopil, a klidně by to ještě za ty dva dny zapomněl
Nemáme stejného chlapa?? ![]()
@cucik14 píše:
Nemáme stejného chlapa??
Můj je ze stejného gangu jako váš ![]()
@Malaga píše:
Naše známá si takhle k manželovým narozeninám kupuje šperky, aby se mu prý líbila - to je jeho dárek
Super
ty jo, to snad i zavedu, chlap nikdy nic nechce
![]()
@Eemii píše:
Me tedy prijde ujete, davat jako hlavni darek pradlo, ktere nosi zenska.
přesně to jsem si říkala taky! ![]()
Nicméně, zakladatelko, volila bych variantu, až si to najde a pokud chceš to prádlo dát jako dárek, tak v něm udělej aspoň striptýz..;)
@renata123 píše:
Děkuji moc za reakce, uklidnily jste mneJinak k příspěvkům, že prádlo nemůže být hlavní dárek pro manžela - mám pro něj samozřejmě i několik dalších dárků, i dražších, ale tohle mu udělá největší radost, znám ho. Navíc to není prádlo pro mne (o podprsenku a kalhotky, jak tu padlo, se fakt nejedná
) - tohle prádlo je čistě do postele (a pyžamo to není
)
co by to tak mohlo být… ![]()
@Malaga korzet? I kdyz ten je do postele tak jen na par minut asi.. spat se v nem asi moc neda ![]()