Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
Moc bych ocenila nějáký tip na dárek pro šéfa. Mělo by jít jen o nějakou drobmost cca do 300 Kč. Šéf vše má, nekouří, nepije, nejí sladké a je to cizinec. Jsem bezradná a zítra máme vánoční večírek, na kterém mám dárek předat.
nemáte nápad?
Krabičku kondomů
Jo teď dočítám, že to je za kolektiv, tak co třeba nějaká vtipná jmenovka na dveře (známý takhle svému zahraničnímu šéfovi změnil v kanceláři 23.12. jmenovku na Santa Claus, a pobavilo to všechny - ale to je tip vyloženě do kanclu). Nebo nějakou takovou tu antistresovou blbost do kanclu (mačkací míčky apod.).
@Lithia27 co kravatu, manzetove knoflicky, poukaz na masáž, do divadla?
Škoda, že nejí sladké, můj zahraniční šéf už dopředu hlásal, že chce napéct cukroví, sešlo se mu toho vždycky tolik, že to mohl prodávat, ale když dorazila jeho rozvětvená rodina, tak to asi snědli. Pro něj byly třeba vanilkové rohlíčky jak z jiného světa, byl zvyklý max. na kulaté sušenky, takže všechno to nazdobené pidicukroví úplně zbožňoval.
Tak mého éfa vždy potěší hořká kvalitní čokoláda, jí je na tuny
ale asi bych taky volila tu propisku nebo nějaké vtipné tričko či hrnek na kávu. I ta cedulka na dveře se mi líbí jak píše @zrcadlo a pokud nosí kravaty, vybrala bych nějakou pěknou.
@Lithia27 kus dobrýho sejra a víno…to se ale do 300 nevejdeš…mňam
@minoe píše:
Striptýzjak by asi řekla @MilijonDolarBejby
kde se dá koupit striptýz za 300? ![]()
@Malaga za 300 alkohol a on už pak někdo ten striptýz udělá ![]()
@Martina.N78 píše:
@Malaga za 300 alkohol a on už pak někdo ten striptýz udělá
dobře ty
@Martina.N78 píše:
@Malaga za 300 alkohol a on už pak někdo ten striptýz udělá
Hlavně ale aby to nebyl chlap
to by se to šéfovi nemuselo líbit ![]()