Vyměnit hodinky od muže?

Anonymní
26.12.15 09:52

Vyměnit hodinky od muže?

K Vánocům mi dal muž hodinky. Chtěla jsem je už dlouho, ale měla jsem vyhlídnuté trochu jiné, než pořídil. Nevěděl, které přesně chci, a mě zas nenapadlo, že je dostanu, tak jsem mu konkrétní typ neřekla :roll: Koupil navíc pánské, takže mi přijdou trošku moc velké. Jsou ale kvalitnější než ty, co jsem chtěla já.
Hodinky se mi docela líbí, nosit je klidně budu, jsou pěkné. Ale pořád mi vrtá hlavou, že ty, co jsem si vybrala, by se mi líbily více :( A dárek jsem dostala s tím, že to jde kdyžtak bez problému vyměnit, že nevěděl, jestli se mi budou líbit, když jsou pánské. Ty co jsem chtěla jsou od stejné značky.
Na Štědrý den jsem mu řekla, že je měnit nechci, že se mi líbí. A teď nevím, jestli s tím přijít, nebo ne. Na jednu stranu mi ty původní furt leží v hlavě, na druhou vím, že chtěl vybrat ty nelepší - nejkvalitnější a ty, co se mu líbily. Asi bych si připadala nevděčně, kdybych je chtěla měnit. Kupuje moc pěkné dárky a vždycky si dává záležet, aby se mi to líbilo.

Jak byste se zachovaly? Nechaly si hodinky, které se vám sice líbí, ale více, že byste mohly mít ty, co jste si vysnily, nebo si nechaly ty, co vám pečlivě vybral muž?

Díky a přeju pěkný zbytek Vánoc. Anonym snad pochopitelný. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
26.12.15 09:54

Nechala bych si je, kdž už jsi mu to řekla a hodinky jako takové nejsou tragédie ve style „svetr se sobem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
26.12.15 09:58

Já bych je vyměnila. Hodinky nosím denně a chtěla bych s nimi být opravdu spokojená. A tvůj muž s tím zjevně počítal, nemyslím, že by se urazil, když ti to sám nabídl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.12.15 09:58

Nechala bych si je, přece jen je to dárek, tvůj muž ho vybíral s tím, že chtěl vybrat to nejlepší, to co se líbilo jemu, je v tom i kousek jeho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 10:02
@Kassy píše:
Já bych je vyměnila. Hodinky nosím denně a chtěla bych s nimi být opravdu spokojená. A tvůj muž s tím zjevně počítal, nemyslím, že by se urazil, když ti to sám nabídl.
@Kotatko03 píše:
Nechala bych si je, přece jen je to dárek, tvůj muž ho vybíral s tím, že chtěl vybrat to nejlepší, to co se líbilo jemu, je v tom i kousek jeho. :nevim:

Tohle jsou právě ty dva postoje, které se ve mně perou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46226
26.12.15 10:02

Pokud se ti nelibi tak je bez vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.12.15 10:05
@Anonymní píše:
Tohle jsou právě ty dva postoje, které se ve mně perou. :nevim:

Já vím, chápu to, ale nakonec si to budeš muset stejně rozseknout sama :hug: já osobně jsem zastáncem toho, že dárků, které jsou od srdce si mnohem víc vážím, toho že si někdo dá práci s tím vybrat to, vzpomene si…koupit poukázku nebo dát peníze je sice praktické, ale je to takové, prostě pak mi to nepřijde jako dárek od toho člověka, ale jako kdybych si to koupila sama. Na druhou stranu je pravda, že jestli hodinky nosíš denně, takže musí 100% vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 10:06

Nechala bych si, co vybral - když píšeš, že jsou jinak dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
26.12.15 10:19

Taky bych je vyměnila. Měl by to pochopit. Pořád to bude dárek od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
26.12.15 10:22

Já bych si je vyměnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.12.15 10:25

Hodinky od manžela si nechat a ty druhé si koupit sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.12.15 10:26
@Anonymní píše:
K Vánocům mi dal muž hodinky. Chtěla jsem je už dlouho, ale měla jsem vyhlídnuté trochu jiné, než pořídil. Nevěděl, které přesně chci, a mě zas nenapadlo, že je dostanu, tak jsem mu konkrétní typ neřekla :roll: Koupil navíc pánské, takže mi přijdou trošku moc velké. Jsou ale kvalitnější než ty, co jsem chtěla já.
Hodinky se mi docela líbí, nosit je klidně budu, jsou pěkné. Ale pořád mi vrtá hlavou, že ty, co jsem si vybrala, by se mi líbily více :( A dárek jsem dostala s tím, že to jde kdyžtak bez problému vyměnit, že nevěděl, jestli se mi budou líbit, když jsou pánské. Ty co jsem chtěla jsou od stejné značky.
Na Štědrý den jsem mu řekla, že je měnit nechci, že se mi líbí. A teď nevím, jestli s tím přijít, nebo ne. Na jednu stranu mi ty původní furt leží v hlavě, na druhou vím, že chtěl vybrat ty nelepší - nejkvalitnější a ty, co se mu líbily. Asi bych si připadala nevděčně, kdybych je chtěla měnit. Kupuje moc pěkné dárky a vždycky si dává záležet, aby se mi to líbilo.

Jak byste se zachovaly? Nechaly si hodinky, které se vám sice líbí, ale více, že byste mohly mít ty, co jste si vysnily, nebo si nechaly ty, co vám pečlivě vybral muž?

Díky a přeju pěkný zbytek Vánoc. Anonym snad pochopitelný. :)

nechala a zamilovala bych si ty s láskou vybrané.. už jen ta energie a čas co tomu věnoval by mi je udělaly vzácnějšími než ten „vysněný“ kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.12.15 10:28

Hodinky bych si nechala (nejde o hodinky, jde o dárek od manžela - to je jejich hodnota) a šetřila bych si na ty podle svého gusta, když bych po nich nějak extra toužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
26.12.15 10:33

Pokud nejsou za 20 tisíc, tak si je nech a časem si koupíš i ty druhé…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.12.15 10:36
@Anonymní píše:

Díky a přeju pěkný zbytek Vánoc. Anonym snad pochopitelný. :)

ještě mě napadlo - přečti si diskuze smutných holek co nedostaly od partnera od Ježíška vůbec nic… možná ti to to rozhodování usnadní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný