Netušíte, co by to mohlo být?

z92
319
26.7.17 11:37

Netušíte, co by to mohlo být?

Zdravím :mavam: chci se zeptat, hlavně ze zvědavosti, jestli některé z vašich dítek nebo možná i některá z vás neměla to, co vidíte na přiložené fotce. Dcera (12m) tohle má něco málo přes týden na lítku, za tu dobu se to vůbec nezměnilo, původně jsem si myslela, že to je nějaké štípnutí, ale to by už odeznělo, dle mého. Když ji na to sáhnu, tak s nožkou ucukne… Nemáte nějaké typy? Případně čím namazat? Nechci kvůli tomu běžet hned za doktorkou, na kontrolu jdeme příští měsíc, kdyby to nezmizelo, tak bych se ji pak zeptala… Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
26.7.17 11:52

Ja bych k dr šla. Evidentně ji to boli. Jinak tedy mazat fenistilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.7.17 12:14

Já bych taky šla k dr. asi ji to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.7.17 12:25

Ale zase kdyby v čekarně bylo moc nemocnych, tak bych necekala.At jeste nechyti neco horsiho.Ja se snazim, treba s nekym domluvit, kdo se synem pocka venku než prijdem na radu.Nebo zavolej dr. a zeptej se kdy muzete prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
26.7.17 12:27

Kdyby ji to bolelo, tak si na to nenechá sáhnout a při doteku by na bolest reagovala kňouráním, nebo pláčem a ne že jen nohu odtáhne… Takže netušíte z čeho a proč co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.7.17 12:48

Podle fotky bych rekla, ze to je opar…mi se taky dela opar na noze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
26.7.17 13:02

@Anemary 8o 8o 8o tak teď jste mi asi pomohla rozuzlit problém, vzpomínám si, že se jí to vyrašilo když jsme byli u mých rodičů a můj táta měl v té době opar a malá s ním vždy tráví celé dny, takže je hooodně pravděpodobné, že to mohla chytnout od něj… Moc děkuji za příspěvek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.7.17 13:05

JJ, neni zac…tak snad to bude ok, jestli uz to ma tyden, tak asi ani nema smysl ji na to neco davat, spis bych jen zavolala asi doktorce, co se na to dava takovym malym prckum, jinak klasicky zovirax jako na ret. A teda me to bolelo jako cert, takze Nurofenem nebo Panadolem nic nezkazite a aspon se ji zmirni bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.7.17 13:06

A prilezitostne bych poresila s MUDr. neco na zvyseni odolnosti a imunity:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
26.7.17 13:07

Ty jo nechci strašit ale aby to nebyl pasový opar  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
26.7.17 13:08

A vitamíny B komplex tím nic nezkazis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.7.17 13:48

@aiwwa No to by se to uz rozlezlo, pani psala, ze to ma vic jak tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65188
26.7.17 17:50

@Anemary nemusí se to rozlézt, dcera taky měla jen malé ložisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek