Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, zajímalo by mě.. jestli někdo z vás (žen) měl pocit, že neumí líbat.. můj bývalý se líbání převážně vyhýbal a mě je jasný, že proto, že mi to prostě nejde.. při líbání s jazykem vůbec nevím co dělat a jsem úplně mimo.. celkové mi to líbání asi vůbec nejde a netuším jak se zlepšit, většinu hned ze začátku odradím a začnou se tomu vyhýbat.. začínám být zoufalá, že to furt nezvladám. Moc díky za tipy..
Nebo nemá rád líbání. Osobně líbání nemám ráda a s nikým jsem se nikdy nelíbala. Přijde mi to nechutné.
Pokud nevíš, zkusila bych jít na partnera a zeptala bych se, co mám udělat, aby se mu to líbilo.
@Anonymní píše: Více
Jo no. Ex líbání vyžadoval, já to ráda nemám, je to hnusný. Manžel má naštěstí stejný názor 😁
@Asta135 a vědělas to předem, než jste šli spolu do vztahu? nebo to bylo štěstí, že jste se sešli se stejným názorem na věc?
@Anonymní píše: Více
My spolu začínali jen nezávazně a pak to nějak vyplynulo… Takže jsem to vlastně věděla dopředu.
@Asta135 aha,tak to je fajn. no já mám stejný názor a obavám se, že kvůli tomu si už nikoho nenajdu. Vim, že ne každej to potřebuje, ale určitě bych měla smůlu, že zrovna ten, s kterým bych chtěla vztah by byl líbací typ. Uplně to vidím.
@Anonymní píše: Více😁 😁 Kupodivu hodně chlapů tohle nevyhledává. Takže toho se vůbec neboj.
Spíš bych řekla, že bude chyba v něm. Když někoho fakt miluju, tak se mi od něj polibky líbí vždy ne?:) Nebo aspoň já to tak mám