Neumím líbat

8
28.1.25 17:42

Neumím líbat

Zdravím, zajímalo by mě.. jestli někdo z vás (žen) měl pocit, že neumí líbat.. můj bývalý se líbání převážně vyhýbal a mě je jasný, že proto, že mi to prostě nejde.. při líbání s jazykem vůbec nevím co dělat a jsem úplně mimo.. celkové mi to líbání asi vůbec nejde a netuším jak se zlepšit, většinu hned ze začátku odradím a začnou se tomu vyhýbat.. začínám být zoufalá, že to furt nezvladám. Moc díky za tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.1.25 17:50

Nebo nemá rád líbání. Osobně líbání nemám ráda a s nikým jsem se nikdy nelíbala. Přijde mi to nechutné.
Pokud nevíš, zkusila bych jít na partnera a zeptala bych se, co mám udělat, aby se mu to líbilo.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
28.1.25 19:34
@Anonymní píše: Více

Jo no. Ex líbání vyžadoval, já to ráda nemám, je to hnusný. Manžel má naštěstí stejný názor 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.25 08:43

@Asta135 a vědělas to předem, než jste šli spolu do vztahu? nebo to bylo štěstí, že jste se sešli se stejným názorem na věc?

• Citovat
  • Upravit
Asta135
29.1.25 08:46

My spolu začínali jen nezávazně a pak to nějak vyplynulo… Takže jsem to vlastně věděla dopředu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.25 08:53

@Asta135 aha,tak to je fajn. no já mám stejný názor a obavám se, že kvůli tomu si už nikoho nenajdu. Vim, že ne každej to potřebuje, ale určitě bych měla smůlu, že zrovna ten, s kterým bych chtěla vztah by byl líbací typ. Uplně to vidím.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
29.1.25 08:55
😁 😁 Kupodivu hodně chlapů tohle nevyhledává. Takže toho se vůbec neboj.
  • Citovat
  • Upravit
116
29.1.25 09:05

Spíš bych řekla, že bude chyba v něm. Když někoho fakt miluju, tak se mi od něj polibky líbí vždy ne?:) Nebo aspoň já to tak mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí