Lhaní na gynekologii

Anonymní
27.1.25 16:08

lhani na gynekologii

Dobry den, jdu sem s takovou divnou otazkou..ceka me prvni gynekologicka navsteva.je mi 16 a 1.pohl. styk jsme uz mela, ale moje mama o tom vubec nevi (ale vi ze mam pritele),a nechci aby se to dozvedela..(stydim se o tohle doma s ni mluvit, neni mi to nejak komfortni).proto se chci zeptat, muzu rict doktorovi ze jsem panna? nekde jsem cetla, ze se zena muze nejak narodit i bez blany..
vim ze mamku muzu odehnat pryc z ordinace, ale moje mama je takova, ze tam radsi se mnou zustane (coz je pro me takove divne).popripade pokud se mi povede ji “vyhnat” pryc, zjisti nejak od doktora ze uz nejsem panna? nekde v nejake zprave nebo tak
a jeste jedna otazka, jak probiha to vysetreni kdyz uz bych doktorce rekla ze jsem panna?
omlouvam se za anonym.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Codalnevim
27.1.25 16:11

Nirmalni doktor zkoumat tvé t rzení nebude a ani nebude chtit aby mu u tohi matka asistovala.

• Citovat
  • Upravit
459
27.1.25 16:12

Řekni mamce předem, že tam chceš být sama, ať počká v čekárně. Jsi dost stará na to, abys tam mohla jít bez ní.
Nelhala bych. Doktorka to pozná tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.25 16:14

@Fircon prave ze se mi lhat nechce, nemela bych ciste svedomi.. jen mi jde o to aby to mamka nejak nezjistila :oops:

• Citovat
  • Upravit
459
27.1.25 16:21

No a nelžeš už mamce, kdyz ji říkáš, ze jsi sex neměla? Jinak podle mě v pohode, da se prece prijit o panenskou blánu i masturbaci a pod. Naopak ja ji prý porad mám a to je mi hodne přes 30 a i sex jsem měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.1.25 16:24

Promiň ale tvá mamka snad není naivní aby si myslela že se jenom držíte za ručičky… :mrgreen: nebo se třeba vymkuv na to že tam chceš s kamarádkou. Proboha za dva roky jsi dospělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
27.1.25 16:26

Tohle je hrozné, mám dvě dcery a v životě bych tam násilím nebyla, jen kdyby si to přály. Moje mamka mě taky odvedla a čekala venku, ale ta vše věděla, nikdy jsem nic nemusela tajit. Já bych řekla dopředu mamce, že si tam přeju být sama, tím bych asi začla a podle její reakce řešila dál, jestli budes lhát nebo řekneš dopředu jak to je. Doktor se na začátku na vše bude ptát, možná i mámy na rodinnou anamnezu.
No a jdeš tam z důvodu problémů, či antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.25 16:27

@lucynka25 nemam zadne problemy, nechci antikoncepci a nic takoveho, jen mama proste rikala ze je na case tam jit

• Citovat
  • Upravit
33736
27.1.25 16:27
@Anonymní píše: Více

Doktorovi nelži, myslíš že to nepozná? Jdeš se tam tedy zaregistrovat, a čeká te první prohlídka? Mámě řekni že u toho chceš být sama, chceš soukromí. Nedokážu si představit z jakého důvodu by tam měla s tebou chodit. Vždyt až tam půjdeš příště, tak už můžeš sama. Jestli jsi nebo nejsi panna mámě říkat nebude, není přece důvod. Nejsi pod zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.25 16:29

@arinecka ano jdu tam na registraci a zrejme i na to vstupni vysetreni

• Citovat
  • Upravit
24851
27.1.25 16:29

A až otěhotníš, tak co jako?

já se stejně starou dcerou byla, na část, kdy se přímo vyšetřovalo, jsem počkala v sesterně, kupuju jí antiko, tak je to snad jistější říct mámě pravdu, ne? ona to přežije.. nakonec to musíme přežít každá…
PS : jinak myslím, že tam můžeš jít i sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.1.25 16:30

A rodič bývá přímo v ordinaci u vyšetření? 8o Já si vždy myslela, že podepíše doktorovi papír, že ok, že dceru vyšetří a pak vymajzne a počká v čekárně. Když tak řekneš, že prostě styk nemělas, udělá ti ultrazvuk… akorát ne stěr z čípku… a třeba řekne, že příště s tebou mamka nemusí, že podepíšete nějaký souhlas a domluvíš se na další návštěvě co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
27.1.25 16:30

Tak já myslím že tvoje mamka není hloupá, 15 ti bylo takže je naivní myslet si ze jste to s přítelem už třeba nezkusili. Doktorce nelži a máme rekjinze tam chceš být sama…přecejen návštěva gynekologa je dost intimní záležitost tak by to měla pochopit. Lékař by tvoji máme neměl nic říct. Zákon jste neporušili. Co by s ní kohlmresit tak případně předepsání HA nebo pokud by zjistil nějaký problém. Ale to jestli jsi nebo nejsi panna je tomundoktorovi vlastně v zásadě sumak pokud už ti bylo 15 a nemá důvod to extra zminovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
27.1.25 16:38
@Lucy75 píše: Více

Luci myslíš to dobře, ale sama víš jak to s některýma p. matinkami je 8o
Už to, že tahle je podle popisu zakladatelky schopná asistovat i u vyšetření a to i přes odpor zakladatelky o ní dost vypovídá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
27.1.25 16:44
@Anonymní píše: Více

To asi ano. Normalne mame rekni ze chces soukromi a smitec. Na to mas pravo. Jestli ale neni uplne mimo, tak urcite tusi ze uz jsi sexualne aktivni. Vzdyt na tom neni nic divneho. Kdyz uz tam budes, tak zrovna prober nejakou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí