Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,chci se zeptat,jsem od porodu strašně nervni,vse me rozciluje,vytáčí a pak jsem akorát děsně podrážděna a zase rozčilena a akorát na ostatní protivna.dnes mi známá rikala,že to měla po porodu také a že s tím byla na neurologii.myslím,že říkala,že ji předepsala nějaké prášky nebo co,ale myslíte,že tam s tímto problémem můžu jít?a musím mít doporuč od obvodaka?díky za rady
Neurolog?ja bych spis volila psychologa kdyz by si to chtela resit
ja jsem nervak od mala bych tam musela chodit porad.. ![]()
Zkus nejdřív obvoďáka… Uvidíš, kam tě pošle. Zkontrolovala bych hladinu hořčíku taky.
spis psychiatra, ale hadala bych na chronickou nevyspalost, v tom ti pomuze jen cas pripadne pomoc rodiny
luciezesvetic píše:
Ahoj,chci se zeptat,jsem od porodu strašně nervni,vse me rozciluje,vytáčí a pak jsem akorát děsně podrážděna a zase rozčilena a akorát na ostatní protivna.dnes mi známá rikala,že to měla po porodu také a že s tím byla na neurologii.myslím,že říkala,že ji předepsala nějaké prášky nebo co,ale myslíte,že tam s tímto problémem můžu jít?a musím mít doporuč od obvodaka?díky za rady
Tyhle pocity jsem měla, když u mě vypukla tetanie. Neurolog mě poklepal tím kladívkem a já se škubala jak osolený kapr a hned věděl, která bije. Spraví to zvýšený příjem magnézia, já ho musela párkrát dostat i ve formě kapáku, fakt to pomůže. U mě se to projevovalo i velikou lekavostí, až jsem sebou trhala, byla jsem zlá na všechny okolo, hrůza.