Mám vyhledat neurologa?

2417
13.12.11 23:26

Neurolog?

Ahoj,chci se zeptat,jsem od porodu strašně nervni,vse me rozciluje,vytáčí a pak jsem akorát děsně podrážděna a zase rozčilena a akorát na ostatní protivna.dnes mi známá rikala,že to měla po porodu také a že s tím byla na neurologii.myslím,že říkala,že ji předepsala nějaké prášky nebo co,ale myslíte,že tam s tímto problémem můžu jít?a musím mít doporuč od obvodaka?díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
780
13.12.11 23:50

Neurolog?ja bych spis volila psychologa kdyz by si to chtela resit :-) ja jsem nervak od mala bych tam musela chodit porad.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.11 08:14

Zkus nejdřív obvoďáka… Uvidíš, kam tě pošle. Zkontrolovala bych hladinu hořčíku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.12.11 09:14

spis psychiatra, ale hadala bych na chronickou nevyspalost, v tom ti pomuze jen cas pripadne pomoc rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.12.11 14:17
luciezesvetic píše:
Ahoj,chci se zeptat,jsem od porodu strašně nervni,vse me rozciluje,vytáčí a pak jsem akorát děsně podrážděna a zase rozčilena a akorát na ostatní protivna.dnes mi známá rikala,že to měla po porodu také a že s tím byla na neurologii.myslím,že říkala,že ji předepsala nějaké prášky nebo co,ale myslíte,že tam s tímto problémem můžu jít?a musím mít doporuč od obvodaka?díky za rady

Tyhle pocity jsem měla, když u mě vypukla tetanie. Neurolog mě poklepal tím kladívkem a já se škubala jak osolený kapr a hned věděl, která bije. Spraví to zvýšený příjem magnézia, já ho musela párkrát dostat i ve formě kapáku, fakt to pomůže. U mě se to projevovalo i velikou lekavostí, až jsem sebou trhala, byla jsem zlá na všechny okolo, hrůza.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex