Je mi neustálá zima v 1. trimestru

Anonymní
18.2.25 14:41

Neustálá zima 1. Trimestr

Ahojky, jsem v 8tt a je mi neustala zima. Mám hypotyreózu, takže ruce mívám pravidelně studené, ale teď to je masakr. Pořád mám studené ruce, ale opravdu ledové, nohy a je mi neustála zima. Přijdu si jak kdybych měla imrvere horečku a jsem z toho už trochu vyčerpaná. :zed: je to normální? Dá se s tím něco dělat? Dávám si teplý čaj, hýbu se, dávám si termofor, ponožky s beránkem a stejně mrznu jak nevím co :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
18.2.25 15:33

Jo, celý první trimestr zimnice, zvlášť večer. Mivala jsem i mirne zvedlou teplotu, kolem 37. Pak to přešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
18.2.25 16:12

Taky jsem měla celý prvbí trimestr zimnice, zjistili mi i hypofunjci štítné žlázy, jak doktorka nasadila vyšší dávky jódu, pomalu se to srovnalo, nebo možná by skončily i bez toho, ale to už teď asi nezjistím🤷‍♀️ Fakt několikrát denně úplná třesavka, schovávala jsem se pod dekama, u topení, ale přišlo mi, že to se zimou nemělo nic společného, spíš s takovým celkovým vyčerpáním organismu🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14391
18.2.25 16:26

Mela jsem to taky tak a to byl cervenec :lol: Chodila jsem nabalena v mikinach, jak blazen…asi je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.25 18:11

Taky mi byla pořád šílená zima, ať bylo vevnitř jakkoliv teplo 😂 ve druhém trimestru to naštěstí přešlo 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
18.2.25 18:14

Asi je to normální a docela běžné,
já jsem vždycky podle toho na spolupracovnicích poznala těhotenství :mrgreen: :mrgreen: nechápaly jak je to možné,
jak některá začala chodit ve vestě nebo ve svetříku, tak byla jasná :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 13:47

@stinga tak to jste mě uklidnily holky, já právě nechápu jak to může až tak ovlivnit :mrgreen: vždycky mi bylo horko a studené ruce a teď mám studené snad vše a mrznu jak kdybych byla v mrazáku :mrgreen: manžel už mi včera říkal, že to není normální :lol: no tak zatím si vyžírám těhotenství opravdu se všemi příznaky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76492
19.2.25 18:01
@Anonymní píše: Více

jo, jo, to je jen začátek, ono se to pořád mění, a nějaké nepříjemnosti přicházejí, pak to zmizí a dojde další nepříjemnost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí