Neustále jsem nemocná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
6.10.24 20:27
@Emiliaxs píše: Více

Tak k tomu, co jsem psala, tedy zazvor, teplé nápoje, med, bylinky, satek na krk, bych pridala i bactroban, nebo tak nejak se to jmenuje, zeptej se v lékárně, je to na desinfekci ustni dutiny, cucaci pastilky, nebo to solné kloktání, co tu nekdo už zmínil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138
6.10.24 20:33
@Mar__tanka1983 píše: Více

Taky tak…a nevím co je chřipka a angína…ale zase mám neurologické problémy :roll: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.24 10:13

Osobně mi hrozně moc pomohlo začít brát na imunitu probio. Taky jsem byla neustále nahromadě a už jsem nevěděla co víc dělat. Začala jsem pak na doporučení brát Pro Em San od firmy Mitolife. Mají 100% přírodní produkty. Pro em san je směs 31 kmenů probiotik a ještě 24 druhů bylinných a rostlinných extraktů. Hrozně mi to pomohlo. Takhle na zimu ještě přidávám Pro Curcumin Forte, který je na podporu zdraví a vitality. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.24 13:37

Dcera to má taky. Zatím se na nic nepřišlo. Myslím, že se ani moc nehledalo. :-) Teď bere kolostrum, to jí dříve zafungovalo. Jednu dobu užívala wobenzym. Na krk mně pomáhají echinaceové kapky a taky beru lichořeřišnici v kapkách. Často bývají nemocní alergici. Nemáš třeba alergii na roztoče nebo prach, plísně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.24 14:20

Mám stejný problém. :,( Cítím se za to strašně trapně, že jsem pořád doma. Neustále mám nemoci s horečkami a bolestmi celého těla, takže s tím nemůžu do práce. Naštěstí hodně můžu udělat z domu. Když mi zabere paralen a jsem nějakou dobu při smyslech, tak udělám, co můžu, a zas lehnu. Mít nějakého kolegu/kolegyni, co by museli makat za mě, tak nevím, co bych dělala. Takhle to vždycky nějak polepím z domu a na chvilku třeba přijdu do práce po pár dnech. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.24 07:59
@Anonymní píše: Více

Neměla jsi náhodou klíště? Znám více případů, kdy měl někdo dlouhodobé problémy, a často s nimi zacházeli jako s hypochondry, až konečně nejakého lékaře napadlo udělat jim testy, a zjistilli jim boreliozu.

• Citovat
  • Upravit
47
22.10.24 08:11

Holky nezkoušely jste si nasadit Oscillo homeopatika, každý týden jednu tobolku? mě to doporučila dětská lékařka, nedám na to dopustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí