Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Emiliaxs píše: Více
Tak k tomu, co jsem psala, tedy zazvor, teplé nápoje, med, bylinky, satek na krk, bych pridala i bactroban, nebo tak nejak se to jmenuje, zeptej se v lékárně, je to na desinfekci ustni dutiny, cucaci pastilky, nebo to solné kloktání, co tu nekdo už zmínil.
@Mar__tanka1983 píše: Více
Taky tak…a nevím co je chřipka a angína…ale zase mám neurologické problémy
.
Osobně mi hrozně moc pomohlo začít brát na imunitu probio. Taky jsem byla neustále nahromadě a už jsem nevěděla co víc dělat. Začala jsem pak na doporučení brát Pro Em San od firmy Mitolife. Mají 100% přírodní produkty. Pro em san je směs 31 kmenů probiotik a ještě 24 druhů bylinných a rostlinných extraktů. Hrozně mi to pomohlo. Takhle na zimu ještě přidávám Pro Curcumin Forte, který je na podporu zdraví a vitality. ![]()
Dcera to má taky. Zatím se na nic nepřišlo. Myslím, že se ani moc nehledalo.
Teď bere kolostrum, to jí dříve zafungovalo. Jednu dobu užívala wobenzym. Na krk mně pomáhají echinaceové kapky a taky beru lichořeřišnici v kapkách. Často bývají nemocní alergici. Nemáš třeba alergii na roztoče nebo prach, plísně?
Mám stejný problém.
Cítím se za to strašně trapně, že jsem pořád doma. Neustále mám nemoci s horečkami a bolestmi celého těla, takže s tím nemůžu do práce. Naštěstí hodně můžu udělat z domu. Když mi zabere paralen a jsem nějakou dobu při smyslech, tak udělám, co můžu, a zas lehnu. Mít nějakého kolegu/kolegyni, co by museli makat za mě, tak nevím, co bych dělala. Takhle to vždycky nějak polepím z domu a na chvilku třeba přijdu do práce po pár dnech. ![]()
@Anonymní píše: Více
Neměla jsi náhodou klíště? Znám více případů, kdy měl někdo dlouhodobé problémy, a často s nimi zacházeli jako s hypochondry, až konečně nejakého lékaře napadlo udělat jim testy, a zjistilli jim boreliozu.
Holky nezkoušely jste si nasadit Oscillo homeopatika, každý týden jednu tobolku? mě to doporučila dětská lékařka, nedám na to dopustit…