Neustále přibírám a nevím proč

14.7.21 11:17

Neustále přibírám a nevím proč

Potřebovala bych od Vás Vaše názory či zkušenosti ohledně přibírání. Je mi 50 roků, mám celý život sedavé zaměstnání. Jím pravidelně a dodržuji pitný režit. Nyní toho pohybu moc nemám, ale to je stejné, již delší dobu. Ale nyní přiberu cca 1 - 2 za týden. Je na tom někdo stejně? Děkuji za Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36034
14.7.21 11:19
@Sabinanejedlikova píše:
Potřebovala bych od Vás Vaše názory či zkušenosti ohledně přibírání. Je mi 50 roků, mám celý život sedavé zaměstnání. Jím pravidelně a dodržuji pitný režit. Nyní toho pohybu moc nemám, ale to je stejné, již delší dobu. Ale nyní přiberu cca 1 - 2 za týden. Je na tom někdo stejně? Děkuji za Vaše odpovědi.

Bez k doktorovi. Taky přírůstek váhy není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
14.7.21 11:32

Takhle se u mě začala projevovat porucha štítné žlázy. 1-2 za týden, jako kilo až dvě? Mazala bych k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 11:51

@Sabinanejedlikova Řekla bych že to může být snížená funkce štítné žlázy, ta se takhle většinou projevuje, rozhodně bych zašla k lékaři

• Citovat
  • Upravit
15431
14.7.21 11:56
@Sabinanejedlikova píše:

a jakou dobu už tímhle tempem přibíráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
14.7.21 12:03

Taky bych to viděla na štítnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.21 15:48

Ahoj,
co se zkusit stravovat podle makrobiotiky? Štítná žláza by se tím snad taky srovnala.
 Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domcakratec
3.8.21 12:37

Makrobiotika je velice zajímavá.

• Citovat
  • Upravit
47
3.8.21 12:57

Ahoj,
reklamy se tady dávat nemají, tudíž asi ani ne na zdravé stránky, co jsem pochopila? Tak jedině Sz, pak bych navedla, kde info hledat.
 Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 10:21

Věk 50 let je spojen s velkou proměnou ženského těla, včetně zvyšování hmotnosti a podílu tuku v těle. Můžou za to zejména hormonální vlivy, preklimakterické a klimakterické potíže, změna energetického metabolismu atd. Doporučuji preventivní vyšetření u praktického lékaře, následně i u gynekologa - hladiny hormonů, a pokud negativní výsledek (v což doufám), je nutno se jednoznačně zaměřit na stravu a energetický příjem. Věk, pohlaví, zdravotní stav - to vše ovlivňuje potřebnou energetickou hladinu. Musí se prostě najít nová rovnováha mezi příjmem a výdejem. Orientačně můžete zkusit počítání na aplikaci : kalorické tabulky. Ať máte rámcovou představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 08:06

Přibírám ale nevím jestli svaly nebo tuky

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, co si myslíte..
Měřím 165 cm a vazim okolo 58-59, moje váha takhle kolísá a teď asi před měsícem jsem měla 57,7 kg. Cvičím silový tréninky a chci být pevnější. Dneska jsem se vážila a vážila jsem 59,1 kg a nepřijde mi, že by člověk dokázal přibrat přes kilo svalů za měsíc. A akorát se bojím, že jsem přibrala tuk a vždycky když se vážím a mám víc, tak jsem z toho taková zdeptaná protože o tolik za tak krátkou dobu…

• Citovat
  • Upravit
72725
30.12.21 08:14
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, co si myslíte..
Měřím 165 cm a vazim okolo 58-59, moje váha takhle kolísá a teď asi před měsícem jsem měla 57,7 kg. Cvičím silový tréninky a chci být pevnější. Dneska jsem se vážila a vážila jsem 59,1 kg a nepřijde mi, že by člověk dokázal přibrat přes kilo svalů za měsíc. A akorát se bojím, že jsem přibrala tuk a vždycky když se vážím a mám víc, tak jsem z toho taková zdeptaná protože o tolik za tak krátkou dobu…

Nevaz se, je to zbytečné.. voda třeba udělá daleko víc, cyklus ms taky atd. Je zbytečné se vážit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.12.21 08:27

Štítná žláza? U hypothyreozy se pribira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.12.21 08:30

@jejjej nedávno jsem byla u lékaře s tím, a štítná žláza byla v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
30.12.21 08:36

Kdy se vážíš? Nejlépe ráno po wc, nic nejíst, nepít. Vypij litr vody a hned máš o kg víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex