Neustálý problém se spodkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.22 16:30

No.. hezky to nebylo.. bolesti podbřišku, věčně nafouklý brisko, ze uz jsem nevedela co s tim, hrozny vytoky -od zluty po skoro zelenou a neuveritelnej zapach … vim, ze to zni nechutne ale tak to proste bylo, do toho bolest pri styku a paleni pri moceni samozrejmosti.. pomohly az atb :( nerikam ti abys po tom patrala ale at si zajde i on!!! Spi s tebou, tak at se sakra necha vysetrit!! 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 16:34
@Anonymní píše:
No.. hezky to nebylo.. bolesti podbřišku, věčně nafouklý brisko, ze uz jsem nevedela co s tim, hrozny vytoky -od zluty po skoro zelenou a neuveritelnej zapach … vim, ze to zni nechutne ale tak to proste bylo, do toho bolest pri styku a paleni pri moceni samozrejmosti.. pomohly az atb :( nerikam ti abys po tom patrala ale at si zajde i on!!! Spi s tebou, tak at se sakra necha vysetrit!! 8o

Takový strašný problémy naštěstí nemám. Ten výtok je jen obcas..Uvidím co řekne doktor, samozřejmě se ho zeptám..

• Citovat
  • Upravit
701
19.4.22 16:34

Jak se ptáš jestli se dají léčit bakterie a kvasinky zároveň, tak mě doktor nedávno napsal na kvasinky vaginální tobolky Polygynax a jsou na kvasinky i bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.4.22 18:11
@Anonymní píše:
Mám
U nás se máme nejdřív pokusit léčit samy. Navíc jsem byla v šíleným stresu, nebyl moc čas lítat k doktorovi ( mám ho 43km daleko)

No tak ale podle toho co popisuješ to normální není na samolecbu a ani se takhle neprojevuji kvasinky. Tak člověk sám snad pozná co už nezvladne sam. Kdybys zvedla telefon a presne takhle to popsala jak to tu pises, tak pochybuju ze by te odbyli,, bez si koupit probiotika,,. A kvuli nespravne lecenemu problému podezirat partnera z nevery, to si nezaslouzi ani komentar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 18:24
@Tatiana222 píše:
No tak ale podle toho co popisuješ to normální není na samolecbu a ani se takhle neprojevuji kvasinky. Tak člověk sám snad pozná co už nezvladne sam. Kdybys zvedla telefon a presne takhle to popsala jak to tu pises, tak pochybuju ze by te odbyli,, bez si koupit probiotika,,. A kvuli nespravne lecenemu problému podezirat partnera z nevery, to si nezaslouzi ani komentar

Ukaz mi kde já podezřívám svého partnera z nevěry. Ano bohužel jsem zanedbala svuj problém, a teď si to vyzeru. A volala jsem tam v počátku problému kde mi sestra řekla jako vždy, že si mám dojit do lékárny a poradit se. Nevolala jsem tam teď kdy je to rozjety. Teď už jsem objednaná na prohlídku.

• Citovat
  • Upravit
758
19.4.22 18:53
@Anonymní píše:
Ukaz mi kde já podezřívám svého partnera z nevěry. Ano bohužel jsem zanedbala svuj problém, a teď si to vyzeru. A volala jsem tam v počátku problému kde mi sestra řekla jako vždy, že si mám dojit do lékárny a poradit se. Nevolala jsem tam teď kdy je to rozjety. Teď už jsem objednaná na prohlídku.

Nee ty ne, to nebylo mysleno pro tebe :kytka: at je ti lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 13:15
@Tarjei píše:
To bude vaginitida, rozházená mikroflora způsobila zánět…dr napíše léky a za pár dní to bude ok…a klid, jsou zvyklý na mnohem horší věci…

Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledal :( napsal mi nějaký perorální antibiotika a čau :?

• Citovat
  • Upravit
758
22.4.22 15:02
@Anonymní píše:
Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledal :( napsal mi nějaký perorální antibiotika a čau :?

Jaký,, nějaký,,? To je ti málo, že se tak tvářís?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
22.4.22 15:06
@Anonymní píše:
Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledal :( napsal mi nějaký perorální antibiotika a čau :?

však antibiotika jsou snad dost dobrá léčba, ne?
máš zánět - máš antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 15:31
@stinga píše:
však antibiotika jsou snad dost dobrá léčba, ne?
máš zánět - máš antibiotika

Cekala jsem že mi udělá aspoň stěr. Dal mi antibiotika na chlamidiovy infekce močových a pohlavních cest..

• Citovat
  • Upravit
758
22.4.22 16:34
@Anonymní píše:
Cekala jsem že mi udělá aspoň stěr. Dal mi antibiotika na chlamidiovy infekce močových a pohlavních cest..

A jaký? Když jsou širokospektrá, tak určitě pomůžou vůči všem běžným obvyklým původcům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 16:36
@Tatiana222 píše:
A jaký? Když jsou širokospektrá, tak určitě pomůžou vůči všem běžným obvyklým původcům

Azitromycin santoz 500

• Citovat
  • Upravit
17
23.4.22 17:27

Ahoj potřebovala bych poradit.
Nejspíše mám nějakou vaginální infekci. Koupila jsem si na výplach Rosalgin a čípky florfemina, která ještě užívám. Jenomže po pár dnech co už Rolagin nepoužívám se mi to vrátilo. Je možné při této infekci mít totálně nafouklé břicho? Nejsem v tomhle ohledu moc zkušená, proto se ptám. Děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí