Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No.. hezky to nebylo.. bolesti podbřišku, věčně nafouklý brisko, ze uz jsem nevedela co s tim, hrozny vytoky -od zluty po skoro zelenou a neuveritelnej zapach … vim, ze to zni nechutne ale tak to proste bylo, do toho bolest pri styku a paleni pri moceni samozrejmosti.. pomohly az atbnerikam ti abys po tom patrala ale at si zajde i on!!! Spi s tebou, tak at se sakra necha vysetrit!!
Takový strašný problémy naštěstí nemám. Ten výtok je jen obcas..Uvidím co řekne doktor, samozřejmě se ho zeptám..
Jak se ptáš jestli se dají léčit bakterie a kvasinky zároveň, tak mě doktor nedávno napsal na kvasinky vaginální tobolky Polygynax a jsou na kvasinky i bakterie.
@Anonymní píše:
Mám
U nás se máme nejdřív pokusit léčit samy. Navíc jsem byla v šíleným stresu, nebyl moc čas lítat k doktorovi ( mám ho 43km daleko)
No tak ale podle toho co popisuješ to normální není na samolecbu a ani se takhle neprojevuji kvasinky. Tak člověk sám snad pozná co už nezvladne sam. Kdybys zvedla telefon a presne takhle to popsala jak to tu pises, tak pochybuju ze by te odbyli,, bez si koupit probiotika,,. A kvuli nespravne lecenemu problému podezirat partnera z nevery, to si nezaslouzi ani komentar
@Tatiana222 píše:
No tak ale podle toho co popisuješ to normální není na samolecbu a ani se takhle neprojevuji kvasinky. Tak člověk sám snad pozná co už nezvladne sam. Kdybys zvedla telefon a presne takhle to popsala jak to tu pises, tak pochybuju ze by te odbyli,, bez si koupit probiotika,,. A kvuli nespravne lecenemu problému podezirat partnera z nevery, to si nezaslouzi ani komentar
Ukaz mi kde já podezřívám svého partnera z nevěry. Ano bohužel jsem zanedbala svuj problém, a teď si to vyzeru. A volala jsem tam v počátku problému kde mi sestra řekla jako vždy, že si mám dojit do lékárny a poradit se. Nevolala jsem tam teď kdy je to rozjety. Teď už jsem objednaná na prohlídku.
@Anonymní píše:
Ukaz mi kde já podezřívám svého partnera z nevěry. Ano bohužel jsem zanedbala svuj problém, a teď si to vyzeru. A volala jsem tam v počátku problému kde mi sestra řekla jako vždy, že si mám dojit do lékárny a poradit se. Nevolala jsem tam teď kdy je to rozjety. Teď už jsem objednaná na prohlídku.
Nee ty ne, to nebylo mysleno pro tebe
at je ti lépe!
@Tarjei píše:
To bude vaginitida, rozházená mikroflora způsobila zánět…dr napíše léky a za pár dní to bude ok…a klid, jsou zvyklý na mnohem horší věci…
Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledal
napsal mi nějaký perorální antibiotika a čau ![]()
@Anonymní píše:
Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledalnapsal mi nějaký perorální antibiotika a čau
Jaký,, nějaký,,? To je ti málo, že se tak tvářís?
@Anonymní píše:
Byl tam novej doktor protoze můj šel do důchodu. Nic neshledalnapsal mi nějaký perorální antibiotika a čau
však antibiotika jsou snad dost dobrá léčba, ne?
máš zánět - máš antibiotika
@stinga píše:
však antibiotika jsou snad dost dobrá léčba, ne?
máš zánět - máš antibiotika
Cekala jsem že mi udělá aspoň stěr. Dal mi antibiotika na chlamidiovy infekce močových a pohlavních cest..
@Anonymní píše:
Cekala jsem že mi udělá aspoň stěr. Dal mi antibiotika na chlamidiovy infekce močových a pohlavních cest..
A jaký? Když jsou širokospektrá, tak určitě pomůžou vůči všem běžným obvyklým původcům
@Tatiana222 píše:
A jaký? Když jsou širokospektrá, tak určitě pomůžou vůči všem běžným obvyklým původcům
Azitromycin santoz 500
Ahoj potřebovala bych poradit.
Nejspíše mám nějakou vaginální infekci. Koupila jsem si na výplach Rosalgin a čípky florfemina, která ještě užívám. Jenomže po pár dnech co už Rolagin nepoužívám se mi to vrátilo. Je možné při této infekci mít totálně nafouklé břicho? Nejsem v tomhle ohledu moc zkušená, proto se ptám. Děkuji za názor
No.. hezky to nebylo.. bolesti podbřišku, věčně nafouklý brisko, ze uz jsem nevedela co s tim, hrozny vytoky -od zluty po skoro zelenou a neuveritelnej zapach … vim, ze to zni nechutne ale tak to proste bylo, do toho bolest pri styku a paleni pri moceni samozrejmosti.. pomohly az atb
nerikam ti abys po tom patrala ale at si zajde i on!!! Spi s tebou, tak at se sakra necha vysetrit!!