Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
snažíme se o miminko už nejakou dobu, zacatkem unora sem dostala covid a do toho o par dni pozdeji i MS
od te doby se mi cyklus z 32 dni natahl na 44 a ovulace se mi podle teploty posunula o 12 dni
pri snazeni o mimco je to silene cekat mesic na ovulaci
rozhodil vam taky covid cyklus? A po jake dobe se to srovnalo? Nevim kdy presne to mam zacit resit, at zbytecne neplasim
dekuji ![]()
Ahojky, taky jsem někdy kolem února prodělala covid. Ovulace se mi posunula o 6 dní, MS se taky tak nějak zpozdila a 4 dny před ní se objevilo špinění. Což nemivam naprosto nikdy, ani zpoždění. Nasadila jsem kontryhel a drmek a další cyklus už byl v pořádku ![]()
Mě nerozhodil cyklus covid, ale očkování proti němu, což bych řekla že je asi stejný…30.července sem byla na druhé dávce, pak jsme se začali snažit, ale cyklus byl šílený…i tak sem na začátku listopadu otěhotněla a to sem do to ještě kojila. Začni pít ten kontryhel, ten pomůže na srovnání.
Holky ja tenhle cyklus kapala gynex, nekomu pomohl velmi dobre na srovnani cyklu, ale u me ocividne bez ucinku
tak nevim jestli s nim zkusit jeste dalsi cyklus nebo radsi zacit s kontryhelem
zas do sebe nechci cpat pate pres devate ![]()
@Ellenya ja před lety vyzkoušela oboji a gynex mi nesedl, dělalo se mi po něm zle, kontryhel byl super s doopravdy byl účinek znát.
@Reny28 me gynex sice vubec nechutna ale jinak s nim nemam problem… kontryhel se pije cely cyklus nebo jenom do ovulace?