Neustálý problém se spodkem

Anonymní
19.4.22 10:57

Neustálý problem se spodkem

Ahoj třeba budete mít někdo podobnou zkušenost… Cca před dvěmi měsíci mě začal zeleno žlutý, zapáchající výtok. Nebylo to pořád, tak jsem to neřešila. Objevilo se to jednou za tři, ctyri dny? Pak se k tomu přidala mírná bolest v podbřišku jako když máte dostat menstruaci. Zkusila jsem brat probiotika, nepomohla. Nakonec se k tomu přidalo pálení a svědění, léčila jsem to clotrimazolem. Pomohl na jeden den po dobrání tablet, a dnes je to tu zase. Svědění, výtok, bolest v podbřišku. Zítra už jdu konecne k lékaři, a neskutečně se za sebe stydím. Že jdu až tak pozdě. Dají se nějak léčit kvasinky a baterie zároveň?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
19.4.22 11:09

To bude vaginitida, rozházená mikroflora způsobila zánět…dr napíše léky a za pár dní to bude ok…a klid, jsou zvyklý na mnohem horší věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.4.22 11:22

Zkušenost nemám ale S takovýma věcma radši rovnou k lékaři…Aby se ten zánět nedostal výš. Tou samoléčbou části člověk ztrácí čas.
Brzké uzdravení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.4.22 11:50

Vitagin C je jedna možnost. A mě hodně pomohlo kápnout kapku - max. dvě tea tree oleje na intimku. Pár dní to takhle dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2783
19.4.22 11:51

Ať ti udělá výtěr a podle toho zjistí léčbu. Mne kdysi léčil „naslepo“ a bylo to čím dál horší…pak se ukázalo, že jsem alergická na ty čípky a nemám žádné laktobacily.
Tak jsem užívala asi 2 roky Farmalac a potom to bylo dobrý.
Teď mi dost pomáhá Gynimun, hlavně ty orální, ale jsou i vaginální tobolky. To v podstatě srovná vaginální mikrofloru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 12:09
@safina píše:
Ať ti udělá výtěr a podle toho zjistí léčbu. Mne kdysi léčil „naslepo“ a bylo to čím dál horší…pak se ukázalo, že jsem alergická na ty čípky a nemám žádné laktobacily.
Tak jsem užívala asi 2 roky Farmalac a potom to bylo dobrý.
Teď mi dost pomáhá Gynimun, hlavně ty orální, ale jsou i vaginální tobolky. To v podstatě srovná vaginální mikrofloru.

Gynimun vaginální tobolky mi nepomohly vůbec. Pak jsem nasadila jsem clotrimazol, a ten pomohl během aplikace. Pak zas po dvou dnech na novo. Už jsem z toho unavená. K tomu všemu se před pár dny přidaly křeče do podbřišku, vlastně do střev kdy dobehnu na WC s prujmem. Nevím jestli i to může mít souvislost..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 12:24

A máš stálého partnera?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 12:32
@Anonymní píše:
A máš stálého partnera?

Ano

• Citovat
  • Upravit
25324
19.4.22 13:34
@Anonymní píše:
Gynimun vaginální tobolky mi nepomohly vůbec. Pak jsem nasadila jsem clotrimazol, a ten pomohl během aplikace. Pak zas po dvou dnech na novo. Už jsem z toho unavená. K tomu všemu se před pár dny přidaly křeče do podbřišku, vlastně do střev kdy dobehnu na WC s prujmem. Nevím jestli i to může mít souvislost..

Souvislost to může mít velikou. Strava, stres, atd dělá hodně.
Mě teď doktor na kontrole vysvětloval, že střeva a pochva jsou vlastně velice blízko sebe a když se něco nedobrého rozmnoží ve střevech, tak to může být v pochvě. Takže pokud máš tyto problémy, tak se zaměřit i na střeva - strava, alergie,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.4.22 13:41

Ty jsi hazarderka. Evidentně od začátku jsi potrebovala prelecit lokalnimi antibiotiky. Divim se, zes to tak dlouho vydrzela. To nemáš ani telefon? Vsak si tam nemusela chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 14:47
@Tatiana222 píše:
Ty jsi hazarderka. Evidentně od začátku jsi potrebovala prelecit lokalnimi antibiotiky. Divim se, zes to tak dlouho vydrzela. To nemáš ani telefon? Vsak si tam nemusela chodit.

Mám
U nás se máme nejdřív pokusit léčit samy. Navíc jsem byla v šíleným stresu, nebyl moc čas lítat k doktorovi ( mám ho 43km daleko)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 15:19

No … hele nechci být hnusná ale mě se tohle dělo, když mě drahoušek podváděl, protože si ani nebyl schopen brat ochranu../ nerikam, ze to tak je ale odsrala jsem to jen ja zejo, takze se zaměř i na nej at se jde prelecit, muze mit bakterii, co si mezi sebou predavate porad dokola …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 15:25
@Anonymní píše:
No … hele nechci být hnusná ale mě se tohle dělo, když mě drahoušek podváděl, protože si ani nebyl schopen brat ochranu../ nerikam, ze to tak je ale odsrala jsem to jen ja zejo, takze se zaměř i na nej at se jde prelecit, muze mit bakterii, co si mezi sebou predavate porad dokola …

My spolu už měsíc nespali, já právě ten problém mám od navstevy verejneho bazénu bych řekla. No snad to nebude nic vážného. Já doufám že mě nikde nepodvadi, jsme spolu hodně dlouho, a téměř pořád.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 15:26
@Anonymní píše:
No … hele nechci být hnusná ale mě se tohle dělo, když mě drahoušek podváděl, protože si ani nebyl schopen brat ochranu../ nerikam, ze to tak je ale odsrala jsem to jen ja zejo, takze se zaměř i na nej at se jde prelecit, muze mit bakterii, co si mezi sebou predavate porad dokola …

A co ti bylo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.22 15:46

Vítej v klubu, taky jsem měla problém se spodkem skoro půl roku. Začalo to kvasinkovou infekcí z dovolené. Dostala jsem na to tobolky a pak bylo všechno v pohodě. Poté začal další problém - smradlavý výtok. Na ten jsem dostala taktéž nějaké tobolky. Zabraly na 2 tydny a vše se zas vrátilo. Zašla jsem za doktorkou, ta mi udělala stery a našla se nějaka neposedná bakterie. Dostala jsem antibiotika… Každopádně si myslím, že jsme si to s přítelem předávali navzájem. Poslala jsem ho k doktorce, ta ho poslala na odběry a napsala mu žádanky na vyšetření. V krvi se nic zásadního nenašlo, co by mělo spojitost s tímto spojitost. Momentálně tedy čekáme na urologií, jestli tam něco nenajdou a do té doby jedině s kondomem. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa