Ahoj,
uz treba 3 roky v kuse mam neustálý vytok. Vetsinou je do žluta a nebo trochu do hneda. Je docela husty, ale nic me nesvedi, nemam zarudle a ani nezapacha. Doktorka mi delala stery a vysla mi 2× po sobe ecoli a jednou kvasinky. Neni mesic co neberu zadne tabletky a stejne jak je doberu tak za den dva uz mam zase vytok. Ja si uz nevim rady a intimky musim nosit denne, protoze si nemuzu prevlikat kalhotky nekolikrat za den. Ale pouzivam ty bez folie. Pohlavni nemoc moc nepřipadá v úvahu sex s partnerem temer nemame, jelikoz mam poklesne pohl. organy a on me nepodvadi, nebo aspon si to myslim. Pred dvemi lety jsem byla na testech a ok, nevim jestli se to da poznat z kultivace Ale na testy myslim musim mit duvod nebo zadanku od dr?
Ahoj,
Ale na testy myslim musim mit duvod nebo zadanku od dr?
uz treba 3 roky v kuse mam neustálý vytok. Vetsinou je do žluta a nebo trochu do hneda. Je docela husty, ale nic me nesvedi, nemam zarudle a ani nezapacha. Doktorka mi delala stery a vysla mi 2× po sobe ecoli a jednou kvasinky. Neni mesic co neberu zadne tabletky a stejne jak je doberu tak za den dva uz mam zase vytok. Ja si uz nevim rady a intimky musim nosit denne, protoze si nemuzu prevlikat kalhotky nekolikrat za den. Ale pouzivam ty bez folie. Pohlavni nemoc moc nepřipadá v úvahu sex s partnerem temer nemame, jelikoz mam poklesne pohl. organy a on me nepodvadi, nebo aspon si to myslim. Pred dvemi lety jsem byla na testech a ok, nevim jestli se to da poznat z kultivace