Mykóza nebo zánět močových cest?

Anonymní
12.5.23 07:56

Mykóza nebo zánět močových cest?

Ve středu ráno jsme byli se synem na plavání a večer mě začal pobolívat klitoris. Ale taková zvláštní, až bodavá bolest. Nejdřív jsem myslela, že se mi tam např. dostal chlup, tak jsem to neřešila. Ráno po probuzení se bolest nelepšila, tak jsem si vnější okolí namazala Clotrimazolem. Mazala jsem včera v podstatě po každé návštěvě WC. Dneska po probuzení to ale není o moc lepší, tak jsem použila strýčka Google. Může to být mykóza, zánět močových cest, ale i herpes. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Ať si nenajdu do lékárny pro globule a urologický čaj, a ono to bude něco jiného.

Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
12.5.23 08:37

Víš co? Jdi k lékaři a nemusíš se léčit metoda pokus-omyl.

• Citovat
  • Upravit
2109
12.5.23 08:38

Ahoj, tuhle od pondělí něco podobnýho řeším. Taky nevím co by. Tak já jsem nasadila lichořeřišnici ( ta je výborná nejen na močové cesty), 3× za den, pořádně pít a to minimálně 2,5 litra vody, klidně si urologický čaj dej, ono to pročistí a neublíží a už je to lepší. Popřípadě si vyžádej u praktika rozbor moči, ať pak můžeš postupně vyloučit nebo si potvrdit zánét močových cest, pak návštěva u gynekologa a tak dále. Mě pomohla lichořerišnice a opravdu i 3 litry denně, ale takhle na dálku ti to neřekneme. Ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.23 08:44

@Janli Nejdřív se to chci pokusit vyřešit sama. S rýmou taky chodíš k lékaři? Nejdříve ji zkusíš vyléčit sama. Proto tento dotaz. To zaprvé. A zadruhé bydlíme na vesnici, lékař tu bývá jen v pondělí a ve středu, takže asi těžko tohle teď vyřeším. Potřebuji vydržet hlavně přes víkend, ale děkuji za tvůj bezpředmětný komentář a přeji krásný pátek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.23 08:45

@Bellino Děkuji za tip, kouknu :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.5.23 09:07
@Anonymní píše:
@Janli Nejdřív se to chci pokusit vyřešit sama. S rýmou taky chodíš k lékaři? Nejdříve ji zkusíš vyléčit sama. Proto tento dotaz. To zaprvé. A zadruhé bydlíme na vesnici, lékař tu bývá jen v pondělí a ve středu, takže asi těžko tohle teď vyřeším. Potřebuji vydržet hlavně přes víkend, ale děkuji za tvůj bezpředmětný komentář a přeji krásný pátek :kytka:

Ty jsi tak miloučká….. :hug:
Tak si to řeš sama, no. Za roky zkušeností vím, že zrovna u těhle problémů samoléčba vede jen k chronickým onemocněním. Předpokládám, že do lékárny pojedeš do města, takže stavit se na gynekologii by zas nebyl takový problém. Ale to je tvůj boj.
Hezký páteček…..

• Citovat
  • Upravit
43
12.5.23 10:52

Zánět močových cest se projevuje hlavně pálením při močení a ta bolest je v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí